Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
09 08

Kastytis Sarnickas-Kastetas: aš nežinau, kaip reikia rašyti, ir vis dar mokausi, kaip reikia būti rašytoju

Antrą knygą „Voyage, voyage“ pristatęs grupės „G&G sindikatas“ narys Kastytis Sarnickas, scenoje žinomas Kasteto pseudonimu, juokiasi nenustebsiantis, jei ateityje kokiame nors Holivudo filme išvys sceną iš savo kūrinio. Tačiau surimtėjęs prisipažįsta – jis vis dar mokosi, ką reiškia būti rašytoju.

Prieš šešerius metus K.Sarnickas pristatė savo debiutinę knygą „Turnė“, kuri skaitytojus pavergė savo natūralumu ir unikalaus humoro potyriu. Šią knygą autorius parašė vos per pusmetį.

Naujos K.Sarnicko knygos gerbėjai laukė ne vienerius metus – šiemet pagaliau į knygynų lentynas sugulė „Voyage, voyage“ egzemplioriai, kurių puslapiuose – dar vienas pasakojimas apie tariamą Lietuvos roko žvaigždžių grupę „Alkūninis velenas“.

„Praeity dvidešimt metų muzikinės šlovės, dabarty – vienatvė ant sofos iššokusiomis spyruoklėmis. Ar kelionė, prasidėjusi beveik kaip eilinė atostogų išvyka į Peru, gali padėti užmiršti senas nuoskaudas, priversti susitaikyti ir užgniaužti savo ego? Ką turės praeiti ir kokias netikėtas kliūtis įveikti jau kurį laiką aktualumą praradusios grupės muzikantai Guolis su Pigiu, kad galėtų priimti lemiamą sprendimą? Ir ar pavyks jiems šį kartą išsipainioti ir grįžti? Grįžti namo ir grįžti į sceną“, – rašoma knygos anotacijoje.

Apie kūrinio užkulisius ir iššūkių su autoriumi kalbėjome 15min laidoje „Gyvenimo knygos“.

Mokosi būti rašytoju

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?