Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Knyga „Emocinis intelektas 2.0“ su prisijungimo kodu prie tarptautinio testo

Emocinis intelektas ypač svarbus įgūdis, lemiantis asmeninę ir profesinę sėkmę. Nauja leidyklos „Liūtai ne avys“ knyga „Emocinis intelektas 2.0“ siūlo išsamią programą, padėsiančią sustiprinti keturis pagrindinius emocinio intelekto įgūdžius – savęs supratimą, savęs valdymą, kitų supratimą bei santykių valdymą – tam, kad įgyvendintumėte savo tikslus ir išplėstumėte savo galimybių ribas.
Knyga „Emocinis intelektas 2.0“
Knyga „Emocinis intelektas 2.0“ / Knygos viršelis

Kiekviena knyga parduodama su unikaliu prisijungimu prie į lietuviu kalba išversto pasaulinio emocinio intelekto testo, kurį internetu atliko jau daugiau nei pusė milijono žmonių iš viso pasaulio.

Knyga pateikia daugybę praktinių įžvalgų, pabrėžiančių, kaip stiprinti emocinį intelektą. Tyrimai įtikinamai atskleidžia, kad emocinis intelektas yra dažnai svarbesnis už intelektą beveik visur, ypač stiprinant lyderystės įgūdžius. Juk kasdien matome, kaip iš pirmo žvilgsnio išmintingi ir išsilavinę žmonės kovoja už savo būvį, kai kiti, turintys mažiau įgūdžių ir gebėjimų , – klesti. Tuomet savęs klausiame – kodėl? Atsakymas beveik visada susijęs su tuo ką vadiname emociniu intelektu.

Tai jau nebėra paslaptis. Žmonės jau kurį laiką kalba apie emocinį intelektą, tačiau kol kas dar nesugeba pasinaudoti jo galiomis. Mūsų visuomenė vis dar daugiau dėmesio skiria savęs tobulinimui siekiant žinių, patirties, proto ir išsilavinimo. Viskas būtų puiku, jei tik galėtume nuoširdžiai pasakyti, kad suprantame savo, jau nekalbant apie aplinkinių, emocijas ir kaip jos veikia mūsų gyvenimą kiekvieną dieną.

Matyt, egzistuoja dvi priežastys, kodėl tiek daug kalbame apie emocinį intelektą, tačiau jis vis dar nėra taikomas praktiškai. Visų pirma, žmonės tiesiog jo nesupranta. Jis dažnai maišomas su paprasčiausia charizma ar socialumu. Antra, nesuvokiama, kad emocinį intelektą galima tobulinti. Būtent todėl ši knyga yra tokia naudinga. Suprasdami, kas iš tiesų yra emocinis intelektas ir kaip galime jį valdyti, galėsime pagaliau pradėti naudotis visa išmintimi, žiniomis ir patirtimi, kurią kaupėme metų metus. Taigi nesvarbu, ar jau metų metus girdėjote apie emocinį intelektą, ar nieko apie jį nežinote, ši knyga drastiškai pakeis jūsų mąstymą apie sėkmę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas