Su 15 diena! Metinė prenumerata vos 7,99 Eur+DOVANA
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Knyga motinoms, norinčioms užauginti mylinčius ir tvirtus vyrus

Berniukai mokyklose dažnai gauna blogesnius pažymius nei mergaitės, jie hiperaktyvesni, dažniau turi emocinių sutrikimų, linkę į asocialaus elgesio formas.
Knygos viršelis
Knygos viršelis / Leidyklos nuotr.
Temos: 2 Literatūra Knygos

Jei nesugeba greitai pasiekti gerų rezultatų, stokoja pasitikėjimo savimi. Jie neužtikrinti, nes vyro vaidmuo visuomenėje sudėtingas, o šiuo metu jis keičiasi ir yra neapibrėžtas.

„Būtina keisti požiūrį į berniukų auklėjimą. Priemonės, galinčios pakeisti tokią padėtį, dažnai yra mamos rankose“, – sako daktarė Meg Meeker, populiari JAV pranešėja, 30 metų pediatrijos srityje dirbanti klinikinės medicinos docentė ir 4 vaikų mama.

Jos knyga „Stiprios motinos – stiprūs sūnūs“ padeda nepasiklysti ir rasti stiprybės auginant sūnų, kad jis taptų išmintingu, mylinčiu ir sėkmės lydimu vyru. Autorė dalijasi paslaptimis, kaip motinai sustiprinti ryšį su sūnumi, kaip bręstantį sūnų išmokyti gerbti ir vertinti moteris, suteikti darbštumo ir bendravimo įgūdžių, kaip pačiai motinai išgyventi tas sunkias akimirkas, kai jos žodžiai ar veiksmai tik dar pablogina padėtį. „Tai išlikimo vadovėlis motinoms, dievinančioms savo sūnus“, – pabrėžė M. Meeker. Ir puiki dovana kiekvienai sūnų turinčiai motinai.

Knyga apima visus vaiko brendimo etapus nuo pirmųjų sauskelnių iki seksualinės ir psichologinės brandos. Ji apie tai, kaip sukurti, išlaikyti arba atkurti gerus santykius su savo sūnumi, kad ir kokio amžiaus jis būtų.

Meg Meeker. Stiprios motinos – stiprūs sūnūs. Iš anglų k. vertė Neringa Jagelavičiūtė-Teišerskienė. K.: Kitos knygos, 2017.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant