Su 15 diena! Metinė prenumerata vos 7,99 Eur+DOVANA
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Romano „Visos dingusios“ tamsa tūno kiekviename iš mūsų

Trilerio paantraštė „Niekas šiaip sau nedingsta“ primena antrąjį termodinamikos dėsnį, tačiau čia kalbama ne apie fiziką, o apie painius ir paslapčių kupinus žmonių tarpusavio santykius, sukeliančius kruvinas tragedijas.
Knygos viršelis
Knygos viršelis
Temos: 2 Knygos Literatūra

„Tamsa tūno kiekviename iš mūsų“ – kitas romano leitmotyvas, tarsi universalus šifras, padedantis atkoduoti keistus, nesuprantamus ir dažnai šiurpius mūsų pačių ir mus supančių žmonių poelgius.

Amerikiečių rašytojos Megan Mirandos romanas „Visos dingusios“ pateko į geriausių 2016-aisiais išleistų trilerių penketuką. Novatoriškas ir neįprastas pasakojimas, sudėliotas atgaline tvarka, – tikras išbandymas skaitytojų smegenims. Autorė veda mus tamsiais nuošaliais takais, o kai jau manome einantys pažįstamu keliu, paaiškėja, kad viskas visai kitaip...

Nikoletė iš gimtojo miestelio išvyko prieš dešimt metų, kai paslaptingai dingo jos geriausia draugė Korina. Dabar, suprastėjus tėvo sveikatai, ji turi grįžti į atgijusių praeities vaiduoklių karalystę. O tada dingsta dar viena mergina – netoliese gyvenusi Anelisė. Pamiršta istorija kaip kraujuojanti žaizda pamažu atveria visas Nikoletės draugų, jos šeimos ir kitų miestelio gyventojų paslaptis...

Viename skaitomiausių pastarojo meto trilerių tvyro hičkokiška psichologinė įtampa, kuri sužavės P. Hawkins „Merginos traukiny“ ir kitų pasaulinės šlovės susilaukusių trilerių gerbėjus bei gerbėjas.

Megan Miranda. Visos dingusios. Iš anglų k. vertė Aušra Karsokienė. K.: Kitos knygos, 2017.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant