Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 01 21

 „Auksiniai renginiai“ pristato: Tadas Juodsnukis goes „GUNS N‘ ROSES“

Maištas, rokas ir aistra gyvenimui – tikriausiai šių žodžių pakanka pristatyti legendinės grupės „Guns N‘ Roses“ muziką. Nevaldoma jėga, žvėriška energija, mažas skandalas lietuviškoje scenoje atgims projekte „Tadas Juodsnukis goes Guns N‘ Roses“ (renginio organizatorius „Auksiniai renginiai“).
Tadas Juodsnukis
Tadas Juodsnukis / Liusjeno Kulbio nuotr.

Dėmesio centre – Tadas Juodsnukis – maištininkas rokeris, sparčiai kylantis karjeros laiptais, vienas geidžiamiausių šių dienų Lietuvos atlikėjų. Kas paneigs, jog „Guns N‘ Roses“ stiprybė vienybėje? Tadas nedrįsta laužyti senų it pasaulis postulatų ir scenoje pasirodys su profesionalių muzikantų grupe, rašo organizatoriai. 

Muzikantai išskirtinius koncertus jau greitai dovanos dviem didžiausiems Lietuvos miestams: Kaunui (vasario 26 d., gyvos muzikos klubas „Orixo“) bei Vilniui (Kovo 17 d., Menų fabrikas „Loftas“). Tadas su grupe specialioje programoje pristatys pačias geriausias, laiko ir tūkstantinių minių patikrintas rokerių „Guns N‘ Roses“ dainas.

Koncerte skambės emocionalioji „Don‘t Cry“, į svajas nukelianti „November Rain“ bei santūrioji, sielos gelmes paliečianti „Knockin‘ On Heaven‘s Door“. Energijos suteiks ir nustygti vietoje neleis „Paradise City“, jausmų audras, be abejo, kels „Since I Don‘t Have You“. Na, ir koks koncertas be legendinio kūrinio „Sweet Child o‘ Mine“? Būkite pirmieji, patekę į kokybiškos muzikos ir nemirštančio roko rojų Žemėje!

Tadas Juodsnukis – Lietuvos sceną bei televizijos ekranus sparčiai šturmuojantis jaunuolis. Išskirtinis balso tembras, profesionalumas scenoje ir tikras gyvenimas joje nepalieka abejingų. Dažnas atlikėją prisimena kaip unikalų „Eurovizijos“ dalyvį bei projekto „Romeo ir Džuljeta“ nugalėtoją. O kur dar gausybė koncertų, autorinių dainų... Tado vardą bene dažniausiai lydintys epitetai – talentingas ir išskirtinis. Tačiau talento sėkmingam darbui nepakanka. Pasak jauno atlikėjo, svarbiausia yra ne tik turėti talentą, bet ir mokėti su juo dirbti. Tadas žino, ką sako, mat vokalo paslapčių sėmėsi iš scenos grando Povilo Meškėlos, siekdamas tobulumo studijavo ir pramoginį scenos meną. Savo jėgas vaikinas išbando įvairiuose muzikiniuose projektuose, kurie, verta pastebėti, visada lydimi sėkmės. 2014 m. atlikėjas tapo LRT projekto „Dvi žvaigždės“ prizininku bei nepakeičiamu projekto „The Show of Depeche Mode“ vokalistu.

Tado talentas slypi ne tik jo balse. Vaikinas ne vieną apžavėjo savo gebėjimu vaidinti, sukurti tikro gyvenimo iliuziją scenoje. 2013 m. jis atliko vieną pagrindinių vaidmenų miuzikle „Pranašas“, tais pačiais metais įkūnijo neblėstančios meilės simbolį Romeo, vienoje žinomiausių roko operų „Meilė ir mirtis Veronoje“. 2014-ieji teatro ir muzikos pasaulyje buvo ne mažiau vaisingi. Roko operoje „Paryžiaus Katedra“ Tadas atliko maištautojo, laukinės sielos Klopeno vaidmenį, Anželikos Cholinos režisuotame miuzikle „Žygimanto Augusto ir Barboros Radvilaitės legenda“ vaikinas tapo vienu ryškiausių Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės didikų – Radvila Ruduoju.

Koncerte Tadas jėgas vienys su draugais ir ištikimais scenos partneriais Martynu Garbaču (bosinė gitara) bei Viktoru Jonušiu, visiems žinomu Hugio slapyvardžiu (elektrinė gitara). Martynas Garbačas – vienas geriausių bosinės gitaros virtuozų Lietuvoje, grojantis Lietuvos valstybiniame simfoniniame orkestre, grupėse „Stiffer“, „Fata Morgana“, „Wozu“. Martynas neatskiriama įvairių muzikinių projektų dalis. Be jo gitaros neapsiėjo „The Show of Depeche Mode“, Tomo Varnagirio solo projektas „Vivaldi in rock“.

Ne mažiau ryškus trečiasis grupės elementas – elektrinės gitaros meistras Hugis. Su Mantu Jankavičiumi, Justinu Lapatinsku, Arina, „Skamp“, „Žas“, „AC/DC Project“ ir kitais projektais dirbantis V.Jonušis – dažnas įvairių konkursų prizininkas, o ir autorinių kūrinių muzikanto bagaže nestinga.

Energijos ir aukštos kokybės koncertas pasiekiamas ranka. Būkite pirmieji, pasirūpinę palaima ausims ir atgaiva kūnui.

Daugiau informacijos čia. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas