Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 04 22

Choras iš Milano dovanoja tris koncertus ir kviečia prisidėti prie Lietuvos vaikų bei šeimų ugdymo

VšĮ SOTAS (Socialinės tarnystės savanoriai) kartu su choru „Capitano Grandi“ iš Milano kviečia į labdaringus koncertus Vilniuje, Kaišiadoryse ir Utenoje. Koncertų metu surinktos aukos bus skiriamos veikloms šeimų ir vaikų ugdymo srityje finansuoti.
Socialinės tarnystės savanoriai
Socialinės tarnystės savanoriai / VšĮ SOTAS nuotr.
Temos: 1 Labdara

Koncertus organizuoja viešoji įstaiga SOTAS – socialinę veiklą vykdanti nevyriausybinė organizacija, kurios misija – gerinti žmogaus gyvenimą, ypatingą dėmesį skiriant vaikų ir suaugusiųjų ugdymui.

„Labai džiaugiamės, kad choras „Capitano Grandi“ iš Milano sutiko neatlygintinai pasirodyti labdaringuose koncertuose. Tai – puiki proga supažindinti Lietuvos visuomenę su organizacijos veikla bei jos rezultatais, pakviesti gyventojus prisidėti prie to, kad SOTAS ir toliau galėtų teikti pagalbą sunkumų turinčioms šeimoms ir atverti dienos centrą vis didesniam būriui vaikų. O nuostabios, užburiančios melodijos, įkvėptos Italijos kalnų grožio ir atliekamos choro „Capitano Grandi“, bus nuoširdi mūsų padėka už jūsų paramą“ , – sakė VšĮ SOTAS direktorė Paola Fertoli.

Prie organizacijos veiklų prisidėti galima įvairiais būdais: atėjus į koncertą, paaukoti norimą sumą, skirti 2 procentus savo pajamų mokesčio, pervesti auką į organizacijos sąskaitą ar savanorišku darbu – mielai laukiami įvairių sričių profesionalai, galintys neatlygintinai skirti savo žinias, įgūdžius ir laiką organizacijos veikloms. Daugiau informacijos: www.sotas.org.

Choras „Capitano Grandi“, atliekantis harmonizuotas italų liaudies dainas, susibūrė 1998 metais Milano universiteto tiksliųjų mokslų fakultete. Muzikinis vaikinų choro pasirodymas – tarsi istorinis pasakojimas apie jaudinančius ir svarbius įvykius, paženklintus ilgesio, vilties, laukimo ir žinojimo, kad esant net ir sudėtingoms aplinkybėms, viskas bus gerai. Pagrindinė mintis, vienijanti visas šias dainas, yra troškimas, įrašytas žmogaus širdyje, slapčiausiose jos kertelėse: grožis, taika, meilė ir teisingumas.

Koncertai vyks:

Vilniuje balandžio 25 dieną 19 val. Šv. Jono Krikštytojo ir šv. Jono Apaštalo ir Evangelisto (Šv. Jonų) bažnyčioje,

Kaišiadoryse balandžio 26 dieną 16 val. Kristaus Atsimainymo katedroje,

Utenoje balandžio 27 dieną 16 val. Dievo Apvaizdos parapijoje.

Organizatoriai ir koncerto atlikėjai maloniai laukia visų norinčių susipažinti su VšĮ SOTAS veiklomis ir pasiklausyti nepamirštamos italų liaudies muzikos!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?