Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 02 28

Dalia Grybauskaitė pasveikino pusantro šimto jaunųjų Lietuvos muzikų

Lietuvos prezidentė Dalia Grybauskaitė pasveikino pusantro šimto jaunųjų Lietuvos muzikų, 2011 m. tarptautiniuose konkursuose laimėjusių aukščiausius apdovanojimus, ir jų pedagogus.
Dalia Grybauskaitė
Dalia Grybauskaitė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Toks gausus čia susirinkusių laureatų būrys – tai patvirtinimas, kad esame teisingame kelyje. Kartu tai ir įrodymas, kokioje žemėje, turtingoje talentų, gyvename. Ne veltui sakoma, kad talentas – tai ir išskirtiniai gebėjimai, ir darbas, ir pasiaukojimas. Tačiau sunku būtų įsivaizduoti gabaus jaunuolio ateitį be pedagogo. Be talentingo ir įžvalgaus pedagogo. Sugebančio ne tik pastebėti šį talentą, bet ir padedančio jam atsiskleisti. Ačiū Jums visiems. Visiems, prisidėjusiems, kad tarptautinė muzikos gerbėjų bendruomenė įvertintų mūsų jaunus kūrėjus", – kalbėjo šalies vadovė.

Prezidentė padėkojo ir neseniai veiklos dvidešimtmetį paminėjusiam Lietuvos muzikų rėmimo fondui už nuolatinį rūpinimąsi jaunaisiais talentais ir už viso Lietuvos muzikinio gyvenimo puoselėjimą.

Šalies vadovė visiems muzikams palinkėjo neblėstančios energijos, įkvepiančių kūrybinių sumanymų ir garsiausių pasaulio scenų.

Jaunieji Lietuvos muzikai šiemet laimėjo aukščiausius apdovanojimus tarptautiniuose konkursuose JAV, Kinijoje, Italijoje, Vokietijoje, Kazachstane, Portugalijoje, Monake, Italijoje, Ispanijoje ir kitose šalyse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai