Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 02 14

„Depeche Mode“ dovana gerbėjams – jausmingas vaizdo klipas iš įrašų studijos

Anglai „Depeche Mode“ jau prieš kelias savaites pristatė naują vaizdo klipą pirmajam singlui iš ilgai laukto būsimo grupės albumo „Delta Machine“, o dabar nekantraujantiems gerbėjams pateikia ir intymų bei jausmingą vaizdo klipą iš įrašų studijos.
„Depeche Mode“
„Depeche Mode“ / Kadras iš vaizdo klipo

NPR svetainėje buvo šv. Valentino dieną pasirodė kitokia dainos versija – ramybe dvelkiantis grupės gyvo garso įrašas iš studijos. „Šiame gyvo garso pasirodyme atskleidžiamas švelnus pažeidžiamums (tikriausiai dėl to, kad “Depeche Mode„ nariai yra kiek vyresni), įamžintas juodai baltoje studijos aplinkoje“, – rašo NPR.

„Kartu jie atrodo šiek tiek išmintingesni, labiau susimąstę ir geriau besijaučiantys savame kailyje. Tai – puikus tonas dainai apie tai, kaip mūsų pačių mirtingumas padeda atrasti džiaugsmą“, – pagyrų britams negaili straipsnio autorius Robinas Hiltonas. „Aš pavirsiu į dulkes, – dainuoja vokalistas Dave'as Gahanas. – Tačiau aš esu danguje“.

D.Gahanas elektroniniu paštu NPR rašė, kad ši daina – viena iš priežasčių, kodėl jis vis dar tebekuria muziką. „Atrodo, kad apsiauni batus, kuriuos avėjai metų metus, kuriuos dievini. Kai tik Martinas sugrojo pradinę versiją, aš iškart žinojau, ką norėjau padaryti su daina. Tai buvo viena iš dainų, kurią išgirdęs aš nedelsiant norėjau ją sudainuoti studijoje“, – savo įspūdžiais dalijosi D.Gahanas. Jo teigimu, grupė specialiai nesistengė apipinti dainos sudėtingais muzikiniais elementais, kad jie neatitrauktų dėmesio nuo vokalo.

„Heaven“ sukūrė rupės gitaristas ir pagrindinis muzikos ir žodžių autorius Martinas Lee Gore'as. Daina yra pirmasis singlas iš būsimo tryliktojo  „Delta Machine“ albumo, kuris pasirodys kovo 26 dieną.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?