Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 02 28

Elektroninės muzikos kūrėjas „Rambacy“ pristato naują kūrinį, kuriam kuriamas lietuviškas vaizdo klipas

Ambicingas elektroninės muzikos kurėjas Ramūnas Baranauskas dar kitaip „Rambacy“ šokių muzikos mylėtojams žinomas dėl puikiai „Power Hit Radio“ radijo stoties topuose pasirodžiusio jo pirmojo kūrinio „In Heaven With U“. Puikūs kūrinio reitingai įkvėpė kūrėjus gerbėjams pristatyti ir daugiau savo kūrybos vaisių.
„Rambacy“
„Rambacy“ / Asmeninio archyvo nuotr.

Po ne vieną mėnesį trukusio darbas įrašų studijoje „Rambacy“ pristato naują  – naktinių klubų aikštelėms skirtą darbą „Wanna feel it“. Jau šią savaitę elektroninės muzikos gerbėjai šį kūrinį galės išgirsti abiejų jaunimui skirtų radijo stočių – ZIP FM bei Power Hit Radio eteryje. Taip pat šis kūrinys išleidžiamas užsienio įrašų kompanijoje. O pats „Rambacy“ ruošiasi dar ambicingesniam darbui – intriguojančio vaizdo klipo filmavimui.

„Nenoriu, kad tai taptų tik dar vienas šokių muzikai skirtas vaizdo klipas su įprastais vaizdais. Tad vaizdo klipo idėjai skyrėme daug laiko. Taip gimė idėja pademonstruoti jaunimui, kad tikra gyvenimo laimė slypi ne piniguose“ – šypteli Ramūnas.

Viso klipo idėjos atskleisti atlikėjas nepanoro, tačiau paminėjo, kad nepabijos paliesti ir ganėtinai jautrių temų – tokių, kaip paviršutiniškas jaunų merginų noras gyventi prabangoje, nepaisant to, kad greta esančiam asmeniui nejaučia jokių jausmų. Vaizdo klipe taip pat išvysime ir ganėtinai pikantiškų vaizdų bei atviros meilės scenų tarp dviejų merginų.

Muzikinis kūrinys populiariose radijo stotyse pasirodys jau nuo vasario 22 dienos. Atlikėjas labai prašo visų gerbėjų palaikyti jį radijo stočių topuose bei taip suteikti jam dar daugiau įkvėpimo kurti  daugiau.

VIDEO: Daina „Wanna feel it“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?