Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 05 16

Gatvės muzikos dienose – grojantys „Tundros“ kelmai ir voratinkliai

Jau šį šeštadienį, gegužės 18 d., įvairių Lietuvos miestų pagrindines gatves, parkus ir skverus pripildys „Gatvės muzikos dienos“ dalyviai ir žiūrovai. Į šį muzikinį šurmulį įsitrauksiantis elektroninės muzikos festivalis „Tundra“ net keturiose Vilniaus vietose skleis meilę muzikai ir gamtai.
„Tundra 2013“
„Tundra 2013“ / „Tundra 2013“ nuotr.

„Šiais metais dešimtasis festivalis „Tundra“ tapo muzikos draustiniu, todėl su nauja draustinio rūšimi norime supažindinti „Gatvės muzikos dienos“ lankytojus, pakviesti pasiklausyti mūsų saugomų muzikos stilių bei aplankyti interaktyvią instaliaciją, kurioje supažindinsime su gamtos ir jos gyventojų simbioze“, – apie savo planus pasakojo „Tundros“ organizatoriai.

Interaktyvi festivalio „Tundra“ muzikinė instaliacija įsikurs Gedimino 9, skverelyje prie „bilietai.lt“ kasų. Grojančiais laiptais nusileisite prie pasakiško 6 metrų pločio voratinklio, kuriame įsipynę miško vabzdžiai ir šeimininkai vorai vos juos palietus atgis ir suskambės skirtingais muzikos garsais. Gedimino skverelyje kiekvienas augalas ir gyvūnas turės savo skambesį, todėl net didydis kelmas-patefonas skleis įvairias medinėje plokštelėje įraižytas melodijas.

„Chill out“ muzikos mėgėjai galės užsukti į kavinės „Balti drambliai“ kiemelį, o kam patinka miesto šurmulys ir laužyti ritmai – keliauti prie „Bass“ scenos, kuri įsikurs „Gluck“ baro pievoje prie Baltojo tilto. „Psy trance“ muzikos gerbėjus iš toli savo išskirtiniais ritmais kvies specialiai šiam stiliui dedikuota scena Tauro kalno papėdėje.

Festivalio „Tundra“ organizatoriai laukia visų „Gatvės muzikos dienos“ lankytojų gegužės 18 d. keturiose sostinės vietose: „TUNDRA Festival“ muzikinė instaliacija – Gedimino pr. skveras (prie „bilietai.lt“ kasų), „TUNDRA Festival Chill Out“ – „Balti drambliai“, „TUNDRA Festival Bass“ – „Gluck“ (Baltasis tiltas) ir „TUNDRA Festival Psy Trance“ – Tauro kalno papėdė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento