Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 05 20

Gerbėjų atranka: į „The Vaccines“ koncertą neįleisti žiūrovai, nežinoję grupės albumų pavadinimų

Britų indie roko grupė „The Vaccines“ nusprendė surengti atranką – į koncertą Velse nebuvo įleisti žiūrovai, kurie negalėjo pasakyti nei vieno grupės albumo pavadinimo arba kurie nežinojo vokalisto vardo.
Grupės „The Vaccines“ vokalistas
Grupės „The Vaccines“ vokalistas / Vaido Sadausko ir Justės Urbonavičiūtės nuotr.

Kaip rašo „Wales Online“, praėjusią savaitę Andy Bellis buvo apstulbęs, kai prie įėjimo į renginį iš jo ir jo draugo buvo atimti bilietai.

„Mes stovėjome eilėje gerą pusvalandį ir prie įėjimo padavėme savo bilietus. Viskas atrodė įprastai. Tuomet mus apieškojo apsauga, ir apsaugininkas paklausė, ar aš žinau pagrindinio dainininko vardą ir ar galėčiau įvardinti dviejų grupės albumų pavadinimus bei kelias dainas. Netikėtai paklaustas negalėjau to padaryti, todėl jie mus išmetė – paėmė mūsų bilietus ir pasakė, kad mes negalime žiūrėti koncerto, nes nepakankamai žinome apie grupę“, – skundėsi vaikinas.

Jis parašė skundą prašydamas grąžinti jam pinigus už bilietus. „Venue Cymru“, kur vyko renginys, atstovai išplatino pranešimą spaudai, kuriame teigiama, jog dėl kišenvagių pavojaus arenoje dalis žiūrovą atsitiktine tvarka buvo nuodugniau patikrinti. Iš viso aštuoniems asmenims nebuvo leista patekti į koncertą. Jie žada grąžinti pinigus už bilietus.

Tačiau A.Bellis nėra patenkintas arenos valdytojų atsakymu. „Negalima išmesti žmonių vien dėl informacijos apie grupės išleistus albumus nežinojimo. Iš tikrųjų aš esu didelis jų gerbėjas. Visiškai nesvarbu, kad negalėjau pasakyti vokalisto vardo, dainų ar kokios spalvos apatinius jie dėvėjo praėjusį rugsėjį. O kaip anksčiau, prieš internetą, žmonės atrasdavo naują muziką? Aš atsimenu, kad pirmieji mano koncertai buvo labai smagūs, kai eini ir nežinai daug informacijos apie grupes, kurias tuoj pamatysi ant scenos. Tai aš dabar turėsiu pasimokyti grupės istoriją, prieš ateidamas į „Venue Cymru“?“, – piktinosi vaikinas.

„Taip, kaip su mumis buvo kalbamasi ir elgiamasi, galėtum pamanyti, kad mes buvome kišenvagių gaujos vadovai. Tai absurdiška. Tačiau aš nepasiduosiu“, – ryžtingai kalbėjo A.Bellis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento