Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2019 02 05

Grupė „Jazz Brothers“ pakvies į magišką kelionę džiazo ritmu

Jau vasario 8 d. 19 val., Vilniaus muzikiniame teatre – klube „Legendos“ koncertuos žinomų Lietuvos džiazo atlikėjų - profesionalų kvintetas „Jazz Brothers“. Grupėje groja Artūras Chalikovas (gitara),  Rimantas Brazaitis (saksofonas), Arvydas Joffė (mušamieji), Tomas Dičiūnas (klavišiniai) ir Ugnius Butkus (bosinė gitara).
Jazz Brothers
Jazz Brothers / Organizatorių nuotr.

Fusion stilių primenanti muzika – tai kvinteto „Jazz Brothers“ arkliukas, nepaliekantis abejingų klausytojų. Tai lengvas, pagavus, labai azartiškas ir temperamentingas, todėl labai mėgstamas klausytojų ir ilgam paliekantis širdyje romantišką nuotaiką muzikavimas. O ką kalbėti apie puikius džiazo atlikėjus, kurie svaiginamai įsuka publiką į improvizacijų gelmes ir nepaleidžia net pasibaigus koncertui. Jie tai daro išties meistriškai, nukeldami klausytojus į naują erdvę kur pradingsta žmogiški gyvenimo rūpesčiai ir žemiškos problemos. „Jazz Brothers“ komanda – neišsemiamas idėjų ir geros energijos šaltinis, nuolat įkvepiantis klausytojus vėl įsimylėti džiazą.

„Lietuvos klausytojai, kurie kasmet į koncertus ateina vis reiklesni ir vis labiau išlavinę savo meninį skonį, labai mėgsta fusion stilių ir norėčiau pasakyti, kad tikrai jį vertina. Mes negalėjome neįgyvendinti šio projekto, kai scenos senbuvių taip pasiilgo jų ištikimiausi fanai. Buvo malonu matyti po prieš kelis metus įvykusio koncerto laimingus išeinančių žiūrovų veidus. „Jazz Brothers“ klausytojams siūlo išskirtinę programą, kurioje gausų tiek veržlių, tiek lyriškų melodijų, nuoširdumo, pozityvios energijos, draugystės, tobulo ir profesionalaus muzikavimo. Na, ir, žinoma, nepakartojamos romantiškos atmosferos“, - teigia koncertą organizuojančios prodiuserinės kompanijos „Arts Libera International“ vadovas Gintaras Kamsiukas.

2001 metais Lietuvos scenose gimusi „Jazz Brothers“ grupė įkurta kompozitoriaus ir gitaristo Artūro Chalikovo, kuris iki dabar sako žinantis, jog šis kvintetas – tai ne atsitiktinumas, o meilę džiazui išpažįstančių giminingų sielų susivienijimas. „Meilė muzikai atsiranda ne dėl naudos ar kitų tikslų, o vien dėl to, kad ji yra. Tokia nepakartojama, neapčiuopiama, kartais sunkiai paaiškinama, tačiau nepaliekanti abejingų. Kai muzikantus jungia tokia meilė muzikai, kai nėra užslėpto naudos ieškojimo, tuomet ir atsiranda tas ryšys. Tokia meilė ir suvienijo džiazo brolius, kurie iki šios dienos liko vieningi, vienas kitą suprantantys ir siekiantys aukščiausios muzikavimo kokybės“, - teigia grupės atliekamos muzikos autorius ir kompozitorius A.Chalikovas.

Kviečiame praleisti jausmingą ir romantišką vakarą muzikiniame teatre „Legendos“ su svajingojo džiazo virtuozais – grupe „Jazz Brothers“ ir padovanoti savo sieloms džiaugsmo ir atgaivos.

Jazz Brothers“ pasirodymas jau vasario 8 d. 19 val. Vilniuje, muzikiniame teatre-klube„Legendos“.

Klausytojų pamėgtos grupės koncerto bilietai tirpsta kasdien, tad organizatoriai kviečia bilietais pasirūpinti iš anksto. Juos įsigyti galima TIKETA.LT

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas