Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 04 19

Iki didžiausio Baltijos šalyse muzikos festivalio „Positivus“ liko 90 dienų

„Positivus“ festivalis – didžiausias Baltijos šalių muzikos festivalis Baltijos šalyse – šįmet vyks liepos 19–21 dienomis Latvijoje, Salacgrive. Jame gerbėjams pasirodys didžiausios muzikos žvaigždės iš abiejų Atlanto pusių – „XX“, „Sigur Ros“, „Two Door Cinema Club“, „Imagine Dragons“, Michael Kiwanuka, Tom Odell ir kiti.
Festivalis „Positivus“ Latvijoje
Festivalis „Positivus“ Latvijoje / Organizatorių nuotr.


Tęsiant festivalio tradicijas, kempingas bus atidarytas renginio išvakarėse, čia vyks išankstinis vakarėlis. Kempingas veiks iki pat 22-os dienos pavakario. Festivalis stebins savo apylinkėmis – lankytojus džiugins šalia esanti jūra, pievos ir miškas.

Kaip ir kasmet, „Positivus“ festivalyje bus trys pagrindinės scenos – „Tele2“ scena, „Nordea“ ir „Red Bull Music Academy“ scenos. Mažesnėse scenose pasirodys geriausi Baltijos šalių atlikėjai, vyks poezijos skaitymai, kino peržiūros – bus rodomi naujausi tarptautiniuose festivaliuose pristatyti filmai.

Renginyje dalyviams bus siūlomas skirtingų virtuvių maitinimas – ir vietiniai tradiciniai patiekalai, ir kitų kultūrų. Vietoje įsikurs ir meno dirbinių turgelis.

Kasmet festivalis gerbėjams pateikia ne tik puikių atlikėjų įvairovę, bet ir gerą atmosferą. Gera muzika ir puiki aplinka tampa nepamirštama patirtimi.

Britų žiniasklaida „Positivus“ jau paskelbė vienu geriausių vasaros muzikos festivaliu ir pabrėžė jo išskirtinumą – stiprius atlikėjus, pritraukiančius per 20 tūkst. lankytojų. Pernai „Positivus“ taip pat laimėjo „Geriausio Europos festivalio“ apdovanojimą Didžiosios Britanijos „Festivalių Gide“, pranokdamas daugelį žinomų renginių visame žemyne. Šis festivalis taip pat buvo įtrauktas į patraukliausių tarptautinių festivalių penketuką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?