Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 09 20

„Juke Train“: Luke Winslow King muzika iš geležinkelio

„Juke Train“ yra muzikos kanalas, skatinantis gyvus ir novatoriškus atlikėjų pasirodymus. Galvokite apie tai kaip MTV Unplugged ant bėgių. Traukinių stotys, traukinių depai ir bėgiai tarnauja kaip fonas originaliai idėjai ir pasirodymams. „Juke Train“ yra vienintelis muzikos kanalas pasaulyje, kuris transliuoja pasirodymus iš geležinkelio.
„Juke Train“ pristato: Luke Winslow King
„Juke Train“ pristato: Luke Winslow King / Organizaotirų nuotr.

Kiekvieną savaitę pristatome žinomų, ar dar tik pradedančių groti ir populiarėti atlikėjų pasirodymus. Nuo šiol kartu su 15min kviesime pakeliauti ir susipažinti su muzika ir menininkais iš viso pasaulio ir Lietuvos.

Šią savaitę kviečiame pakeliauti po Jungtines Amerikos Valstijas, kartu su vintažinio bliuzo muzikantu Luke Winslow King – jaunosios kartos JAV gitaristas, dainininkas, kompozitorius ir tekstų autorius, gerai žinomas už savo profesionalų grojimą slide gitara bei domėjimąsi prieškario bliuzu ir džiazu. Atlikėjo muzika susideda iš eklektiško žanrų mišinio, aprėpiančio delta folk muziką, klasikines kompozicijas, regtaimą ir rokenrolą. Šioje žanrų įvairovėje sugretinamos originalios dainos su praėjusio amžiaus kūriniais.

VIDEO: Luke Winslow King - Travellin' Myself - Juke Train 104

Luke Winslow King muzika perteikia naują vintažinę Amerikos kultūrą: nors jo kūryba skamba lyg būtų iš kito laikotarpio, tačiau tuo pat metu išlieka moderni.

Praėjusio amžiaus penktojo – šeštojo dešimtmečio bliuzą ir soul primenanti muzika tai kviečia į šokių aikštelę pajudėti, tai traukia klausytis dainų žodžių tarsi meilės laiško ar perteikia penktadienio nakties, skendinčios rome, pulsą.

Kviečiame šokti į muzikinį traukinį ir pasinerti į vintažinę Amerikos kultūrą kartu su Luke Winslow King.

VIDEO: Luke Winslow King - Esther Please - Juke Train 105

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento