Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 07

Jurga kviečia į šventinius akustinius koncertus

„Pasidalinti muzika visuomet smagu, o Kalėdos tam – bene pats geriausias metas“, – sako Jurga, artėjančių kalėdinių švenčių proga muzikos gerbėjus kviečianti į savo šventinius gyvos muzikos koncertus keturiuose Lietuvos miestuose. Šiais pasirodymais dainininkė baigs šiuos muzikinius metus.
Jurga
Jurga / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Gruodžio 20-ąją, pirmąją kalėdinės savaitės dieną, Jurga, akomponuojant keturiems jos grupės nariams, pasirodys Šv.Kotrynos bažnyčioje Vilniuje. Šis koncertas bus paskutinysis Jurgos pasirodymas šiemet ir prieš numatomą kūrybinę pertrauką. Iki koncerto Vilniuje Jurga apsilankys Šiauliuose, Kaune ir Druskininkuose.

Šį šeštadienį, gruodžio 11 d., Jurga kartu su gitaristu Romu Rainiu ir perkusininku Vyčiu Vainilaičiu po ilgos pertraukos surengs koncertą Šiauliuose, koncertų salėje „Saulė“. Ankstesnį kartą Šiauliuose dainininkė koncertavo praėjusių metų rugsėjį. Gruodžio 17-18 dienomis Jurga su muzikantais taip pat surengs akustinius pasirodymus Kaune, ryšių istorijos muziejuje ir Druskininkuose, „Kolonadoje“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai