Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 06 16

Kaune šėlo „AC/DC” antrininkai „ACCA DACCA”

Šeštadienį vakarą Kauno Daugirdo Amfiteatre pasirodė „AC/DC” tribute grupė „ACCA DACCA” iš Australijos. Muzikantai roko gerbėjus džiugino visiems gerai žinomais grandų „AC/DC” kūriniais ir idealiai atkartotu legendinės grupės įvaizdžiu.
Grupės „ACCA DACCA“ koncertas
Grupės „ACCA DACCA“ koncertas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Koncerte – šokiruojančios staigmenos

Į koncertą susirinkę įvairaus amžiaus melomanai pasirodymą stebėjo ne tik sėdėdami Amfiteatre, bet ir susibūrę prie scenos. Roko mėgėjai australų grupę palaikė plojimais bei skandavimu, o išgirdę pirmuosius populiariausių „AC/DC“ kūrinių akordus, žiūrovai ėmė dainuoti drauge su atlikėjais.

“AC/DC” koncertuose kuriamą atmosferą atkartojantys “ACCA  DACCA” muzikantai scenoje elgėsi drąsiai – vienas iš gitaristų viduryje pasirodymo nusirengė iki pusės, o dainos pabaigoje pademonstravo savo apatinius su Australijos vėliava. Toks šokiruojantis elgesys tik dar labiau užkaitino Daugirdo Amfiteatre susirinkusius žiūrovus.

„ACCA DACCA“ scenoje jau 13 metų

Grupė „ACCA DACCA“ susikūrė 2000m. Australijos Brisbeno mieste. Vokalistas Larris Attardas, kurio balsas stebėtinai panašus į legendinio Bono Scotto tembrą, subūrė dar keturis roko muzikantus ir pradėjo „AC/DC“ tribute grupės veiklą.

Pasirodyme Kaune žiūrovai stebėjo Jamesą Mcintyre (gitara), Matą Rathą (gitara, vokalas), Dave Taylorą (boso gitara, vokalas), Jessy Attardą (mušamieji) bei lyderį Larry Attardą (vokalas).

„Švyturio muzikos festivalyje“ – atlikėjai iš Lietuvos ir užsienio

„ACCA DACCA“ koncertas yra vienas iš Daugirdo Amfiteatro organizuojamų "Švyturio muzikos festivalio" renginių. Festyvalyje per vasarą pasirodys daugiau nei 10 atlikėjų iš Lietuvos ir užsienio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas