Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 12 05

Kitais metais Vilniuje įvyks Boriso Grebenščikovo koncertas „BG 70“

Kitais metais kovo 31 dieną sostinės koncertų salėje „Compensa“ įvyks koncertas, skirtas Boriso Grebenščikovo jubiliejui, rašoma pranešime spaudai.
Borisas Grebenščikovas ir grupė „Akvarium“
Borisas Grebenščikovas ir grupė „Akvarium“ / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.
Temos: 1 Muzika

B.Grebenščikovas (dažnai vadinamas tiesiog BG) yra viena svarbiausių asmenybių Rusijos roko istorijoje. 1972 m. įkūręs grupę „Akvariumas“, jis tapo pagrindiniu vokalistu ir dabar yra laikomas vienu iš Rusijos roko muzikos pradininkų. Jis tapo kartos, reikšmingai prisidėjusios prie roko kultūros plėtros Rusijoje, simboliu. Jo muzikinėje kūryboje dera gilūs tekstai, melodija ir novatoriškas požiūris į roką.

B. Grebenščikovo kūryba įkvėpė ir tebeįkvepia daugybę klausytojų kartų. Jo koncertai – tai ne tik muzikiniai pasirodymai, bet ir unikalios dainomis papasakotos istorijos.

Drauge su B.Grebenščikovu savo muzikiniu talentu scenoje dalinsis BG+ muzikantai: Aleksandras Titovas, Brianas Finneganas, Liamas Bradley, Andrejus Surotdinovas, Konstantinas Tumanovas, Glebas Grebenščikovas.

Bilietai į B.Grebenščikovo ir jo grupės koncertą, įvyksiantį 2024 m. kovo 31 d. 19 val. sostinės koncertų salėje „Compensa“ parduodami visose Bilietai.lt kasose ir internetu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas