Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 05 09

Klasikos koncerto „Meilės sapnas“ kūrėjai skatina ilgalaikius santykius tarp žmonių

Klasikos koncertų kūrėjai Donato Ravini ir Vigailė Marcinkevičienė gegužės 18 dieną kviečia į koncertą „Meilės sapnas“. Šia meilės tema organizatoriai siekia atkreipti žmonių dėmesį į meilės jėgą ir grožį, į ilgalaikių santykių tarp porų bei žmonių vertę.
Donatas Ravini
Donatas Ravini / Asmeninio archyvo nuotr,

„Šiandien pasaulyje daug nemeilės, skausmo, daugelis žmonių kenčia ir net žūsta. Manau, kad pasitelkiant grožį yra įmanoma „atstatyti“ žmonių sielas ir pasaulį. Pastebėjau, kad žmonės po mūsų koncertų išeina įkvėpti ir pakylėti. Dainuodamas iš širdies, interpretuodamas pagal belcanto klasikinės italų muzikos mokyklos metodiką, kurdamas koncertus ir pristatydamas juos publikai, stengiuosi duoti klausytojams emocijas ir gražią pozityvią energiją“, – koncertą pristato tenoras ir meno direktorius D.Ravini.

Šio koncerto idėja – ilgalaikiai santykiai tarp porų ir žmonių gimė iš noro pasakyti, kad mūsų vartotojiškas požiūris vieni į kitus neatneša laimės, yra skausmingas.

Koncerte skambės nemažai žinomo italų kompozitoriaus P.F. Tosti kūrinių, taip pat kitų garsių kompozitorių ir poetų kaip V.Bellini, M.P.Costa, E.De Curtis, E.Tagliaferri, S.Di Giacomo, L.Bovio, G.D.Annunzio klasikinės neapolietiškos dainos bei romansai.

Šią programą pernai metais girdėjo Kauno ir Vilniaus klasikinės muzikos mylėtojai, publika buvo sužavėta D.Ravini atlikimo kokybe ir aukšto lygio renginiais. Po koncerto „Italų lyrika“ Kauno valstybinėje filharmonijoje klausytojai dėkojo stovėdami.

Koncertas vyks Vilniaus rotušėje. Atlikėjui fortepijonu akompanuos pianistas Linas Dužinskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento