Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 05 10 /2013 05 13

Konkursas: laimėkite „Depeche Mode“ prizus

Liūdnosios pop muzikos legendos „Depeche Mode“ šią savaitę pradėjo koncertinį turą, kurio metu pristato naująjį savo albumą „Delta Machine“.
Kadras iš „Depeche Mode“ vaizdo klipo
Kadras iš „Depeche Mode“ vaizdo klipo

Lietuviams dar laukiant, kol jie galės įžengti į depešų pasaulį (koncertai šiame ture prasideda pirmąja albumo daina „Welcome to My World“), 15min.lt it Rūdninkų knygynas skelbia konkursą, kad dienos iki koncerto Vilniuje prabėgtų greičiau.

Norite laimėti „Depeche Mode“ albumą „Delta Machine“ arba grupės naujausią oficialų plakatą? Jums tereikia atsakyti, iš kokio grupės vaizdo klipo yra aukščiau esantis kadras. Užuominos į teisingą atsakymą galite ieškoti Rūdninkų knygyno „Facebook“ puslapyje.

Laišką su atsakymu siųskite el.paštu muzika@15min.lt , o pirmadienį paskelbsime konkurso nugalėtojus, kurie galės džiaugtis depešų albumu ir plakatu.

KONKURSAS BAIGTAS. Kaip dauguma ir teisingai atsakė, aukščiau esantis kadras yra iš dainai „Barrel Of A Gun“ skirto vaizdo klipo, kurį grupė gerbėjams pristatė 1997 metais.

15min.lt ir Rūdninkų knygynas sveikina nugalėtojus! Naujais „Depeche Mode“ albumais „Delta Machine“ ir plakatais galės džiaugtis Loreta P. ir Kazys P. Dar penki depešų plakatai iškeliaus pas Leną, Justą R., Sabiną K., Tomą ir Sinitą Š. Su nugalėtojais bus susisiekta el.paštu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?