Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 03 22

Kosto Smorigino jubiliejinis koncertas ir naujosios kompaktinės plokštelės „Albumas“ pristatymas

Balandžio 21 d. 15:30 val. ir 19:30 val. Valstybiniame jaunimo teatre (Arklių g.5, Vilnius) įvyks koncertai, skirti Kosto Smorigino jubiliejui paminėti. Koncerto metu bus pristatyta išlesta naujoji Kosto Smorigino kompaktinė plokštelė pavadinimu “Albumas”. Dviejų dalių programoje skambės naujos dainos iš „Albumo“ ir senos, laiko patikrintos dainos, kurios kiekvieną kartą suskamba vis kitaip.
Kostas Smoriginas
Kostas Smoriginas / Koncerto organizatorių nuotr.

Kostas Smoriginas – vienas garsiausių Lietuvos bardų, teatro, kino aktorių bei režisierių. Dar studijų laikais atlikėjas pradėjo kurti dainas pagal garsių Lietuvos poetų žodžius, tad tapo vienas iš dainuojamosios poezijos žanro pradininkų, o vėliau su kolegomis aktoriais Sauliumi Bareikiu ir Olegu Ditkovskiu subūrė „Aktorių trio“. Tai menininkas, pelnęs pripažinimą visose savo kūrybinės veiklos srityse, savo gerbėjus žavintis įspūdingais vaidmenimis teatre, sėkminga režisūra ir neatsiejama Lietuvos kultūros dalimi tapusiomis dainomis. Nuolat užsiėmusio menininko koncertas – visada laukiama dovana jo gerbėjams. Juk tai pasiilgtos ir mylimos dainos, K.Smorigino ekspresyvumas ir tas ypatingas, gilus prikimęs balsas.

Talentingi ir charizmatiški atlikėjai, gera idėja, prasmingi dainų tekstai, širdį virpinanti muzika, džiazo elementai, begalinė energija – visa tai galima pamatyti ir išgirsti koncerte.

Koncerte dalyvauja: Kostas Smoriginas (gitara, vokalas), Neda Malūnavičiūtė (fleita, vokalas), Olegas Ditkovskis (gitara, vokalas), Saulius Bareikis (gitara, vokalas), Gintaras Šulinskas (gitara), Audrius Balsys (klavišiniai), Salvijus Žeimys (mušamieji), Andrius Daugirdas (bosinė gitara), Petras Vyšniauskas (saksofonas). Organizatoriai pasilieka teisė koreguoti atlikėjų sąstatą.

Renginio data ir laikas: Balandžio 21 d. 15:30 val. ir 19:30 val. Durys atidaromos: 14.30 val. ir 18:30 val.
Bilieto kaina: nuo 30 Lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?