Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvoje įvyks JAV džiazo divos Carmen Moxie koncertas

Gruodžio 14 d. 18 val. atlikėjos pasirodymas vyks Kauno Menininkų namuose, gruodžio 15 d. 18 val. pasirodymas vyks J. Heifetzo kamerinėje salėje, Lietuvos žydų (litvakų) bendruomenės trečiajame aukšte.
Carmen Moxie
Carmen Moxie
Temos: 2 Muzika Koncertas

Žinoma dainininkė koncertuos su gyvo garso grupe: fortepijonu (klavišiniais), saksofonu, perkusija.

Carmen Moxie kilusi iš Atlantos, vėliau persikėlė į Kaliforniją ir savo gyvenimą pašventė jazz, rhythm and blues, soul ir aukščiausio lygio popmuzikai.

Dainininkė gimė bažnyčios chorvedžio šeimoje ir nuo vaikystės dainavo bažnyčios chore bei išsiskyrė savo unikaliu artistiškumu ir stipria energija. Jos aistra tapo soul ir rhythm and blues stiliaus muzika.

Carmen savo kūrybinę karjerą pradėjo prieš 20 metų JAV ir keletą kartų tapo 2005 m. Atlantoje vykusio valstijos dainavimo konkurso nugalėtoja. Ji koncertavo daugiau nei 35 pasaulio šalyse, įskaitant specialius pasirodymus JAV ginkluotųjų pajėgų kariams ir jų šeimoms tokiose šalyse kaip Irakas, Iranas, Bahreinas, Afganistanas. Jos pačios sukurtos dainos tapo populiarios daugelyje pasaulio šalių.

Carmen yra jausmingo ir spontaniško atlikimo būdo savininkė, jai būdingas natūralus seksualumas ir neįtikėtina vidinė energija, ji lengvai atlieka techniškai sudėtingas dainas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento