Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 04 05

„Liūdni slibinai“ iš Klaipėdos varys žiemą

Pavasarinį turą įpusėję „Liūdni slibinai“ balandžio 13 dieną, šeštadienį, žiemą varys iš pajūrio ritmu snaudžiančios Klaipėdos. Artistiškieji atlikėjai tikina, kad jeigu prireiks – vardan pavasario scenoje įvyks netgi antrosios Užgavėnės su More, Lašininio ir Kanapinio kova, ugnies šou bei kitais reikiamais atributais. Į koncertą „Švyturio menų doke“ grupė kviečia nepamiršti atsivesti ir pavasario savyje nerandantį giminaitį.
Grupė „Liūdni slibinai“
Grupė „Liūdni slibinai“ / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Jeigu pavasaris neateina pas mus, tai mes ateikime pas pavasarį. Koncerte atliksime specialius ritualus, varančius žiemą, ir kartu surasime pavasarinę gaivą bei įkvėpimą. O jeigu turite pavasario sieloje ieškantį draugą ar giminaitį, nepalikite jo bėdoje – pavasaris į tai atsižvelgs ir tikrai suskubs“, – sako „Liūdnų slibinų“ gilios minties skleidėjas Vaidas Kublinskas.

Koncertinio turo „Pavasaris be jokių Ė“ metu Aistė Lasytė pristatys naują, specialiai giminaičiams sukurtą ir šilumą skatinančią dainą „Giminė“. Skirtingų kartų žiūrovams ryšį pajusti padės daina „Jaunos dienos“, maironiškai kalbanti apie nerūpestingą jaunystę ir skubančią senatvę.

Programoje taip pat skambės opozicija lietuviškoms sutartinėms – supyktinė „Kūmas ir Kūma“, mamytėms dedikuojamas „Pieno fabrikėlis“ bei kaimynų santykius apdainuojanti „Netvarka“. Mažiems amžiumi bus skirta daina apie sriubos valgymo svarbą, o mažiems ūgiu – mažo žmogaus iš mažos šalies, bet didelių jausmų savininko – charizmatiškojo Dominyko Vaitiekūno paraiška „Jeigu aš būčiau didelis“. 

VIDEO: "Liūdnų slibinų" kvietimas į koncertus

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?