Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 12 21

Los Andželo trio „The Soft Moon“ Vilniuje pristatys naują albumą

Amerikiečiai „The Soft Moon“ – gerai pažįstami Lietuvos publikai. Industrial rock, post-punk, darkwave stiliaus muziką kurianti ir grojanti grupė ne kartą lankėsi Vilniuje. Balandžio 12 dieną Vilniaus klube Kablys svečiai iš Los Andželo pristatys rudenį išleistą „The Soft Moon“ albumą „Exister“, rašoma pranešime spaudai.
„The Soft Moon“
„The Soft Moon“ / Andrea Rigano nuotr.
Temos: 1 Muzika

Ištikimi gerbėjai ir melomanai žino, kad išskirtinis „The Soft Moon“ braižas – „purvas“ garse, intensyvumas ir plėšri energija. Gyvi grupės pasirodymai prilygsta šamaniškiems ritualams. Dykumoje augęs grupės lyderis Luis Vasquez, matyt, žino dalykus.

VIDEO: „The Soft Moon“

Ketvirtas albumas „Criminal“ [2018 m.] žymėjo grupės evoliucijos viršūnę, kuomet atrodė, jog baisu pagalvoti, kas gali sekti toliau. Toliau sekė Covid, izoliacijos laikotarpis ir solinis Luiso albumas „A Body of Errors“ [2021 m.].

Vėliau, palikęs namais tapusį Berlyną Luisas grįžo į gimtąjį Joshua Tree, Kalifornijoje. Turėdamas pakankamai erdvės ir mažai apribojimų Vasquezas muzikos energiją ir intensyvumą iškeitė į emociją ir jos gylį. Rugsėjo pabaigoje „Sacred Bones“ leidykloje pasirodęs albumas „Exister“ įvardijamas kaip vienas intymiausių ir labiausiai asmeniškų „The Soft Moon“ diskografijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas