Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2016 02 09

Meilės dienos išvakarėse į planetariumą kvies D. Žvirblis ir A.Makejevas

2016 metų vasario 12 dieną, 19 val. Geros muzikos ekspertai „Bardai LT“ kvies į Vilniaus universiteto planetariumą Dariaus Žvirblio ir Aleksandro Makejevo talentų gerbėjus. Meilės dienos išvakarėse magiškoji planetariumo erdvė sukvies visus tikinčius meile. Šia tema nuskambės ne vieną bardų daina.
Aleksandas Makejevas
Aleksandas Makejevas / H.Balandžio nuotr.

Darius Žvirblis – indie stiliaus dainų autorius ir atlikėjas, grojęs klaipėdiečių alternatyvaus roko grupėje ATIKA. Su grupe įrašė ir išleido 8 studijinius albumus, sugrojo daugiau nei 800 koncertų bei sukūrė tokius roko klasika tapusius kūrinius kaip „Tu Esi (Ir Šito Gana)“, „Ilsėkis Ramybėj“ bei „Po Visko“.

Šiuo metu tęsia solinę veiklą, aktyviai koncertuoja vienas ir su naujai suburta komanda. Paskutinis naujausias darbas – kompaktinė plokštelė „Pudelis už borto“. Ne kartą tituluotas „geriausiu visų laikų Lietuvos dainų kūrėju“, Darius Žvirblis padovanos jums neužmirštamas akimirkas ir pakvies į spalvingą poetinės kalbos pasaulį.

Dainų autorius ir atlikėjas Aleksandras Makejevas atlieka savo kūrybos dainas, pasižyminčias ironišku, dažnai net sarkastišku požiūriu į gyvenimą, valdančiąsias struktūras, atspindintys nūdienos socialines aktualijas. Į akis rėžiama tiesa apie šių dienų problemas priimtina toli gražu ne visiems pompastikos puoselėtojams. Daugiau nei 20 metų muzikiniame pasaulyje gyvenantis A.Makejevas teigia, kad muzika – visas jo gyvenimas, o geriausia gerbėjų dovana – nuoširdus „ačiū“ po koncerto“. Pagrindinis atlikėjo instrumentas – gitara, o kuriamos dainos – apie tai, kas dedasi Lietuvoje.

Susitikimas su dviem kūrėjais Vilniaus universiteto planetariume – puiki dovana jam arba jai Meilės dienos proga.

Data: 2016 02 12, 19 val.

Vilniaus universiteto planetariumas, Konstitucijos pr. 12a, Vilnius

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas