Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 10 24 /20:54

„Metallica“ koncertuos Antarktidoje

„Metallica“ vyks į Antarktidą, kurioje surengs ypatingą žieminį koncertą.
„Metallica“
„Metallica“ / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kolumbijos „Coca Cola Zero“ interneto svetainėje paskelbta, kad rokeriai specialų pasirodymą Antarktidoje surengs kažkuriuo metu tarp gruodžio 2 ir gruodžio 15 dienos.

Dar praėjusį mėnesį grupės būgnininkas Larsas Ulrichas radijo laidoje užsiminė, kad „Metallica“ planuoja „labai įdomų dalyką“. Tačiau tuomet jis nenorėjo nieko daugiau sakyti juokaudamas, kad kitaip tam tikri žmonės jį sumedžiotų ir nutildytų.

Kol kas nėra aišku, kas bus koncerto žiūrovai – spėjama, kad tokią ypatingą dovaną „Coca Cola“ suorganizavo savo darbuotojams. Kasmet įmonė į Antarktidą nuveža grupelę savo darbuotojų.

Pirmasis koncertas Antarktidoje surengtas 2007 metais. Tuomet mokslininkų suburtos grupės „Nunatak“ pasirodymą stebėjo 17 žmonių šaltajame žemyne ir milijonai visame pasaulyje – jis buvo renginio „Live Earth“ dalis.

Papildyta 20.54 val.

„Metallica“ savo interneto svetainėje išplatino pranešimą apie artėjantį neįprastą pasirodymą. Jie patvirtino, kad koncertas vyks šaltajame žemyne – vieninteliame, kuriame rokeriams iki šiol neteko dar groti.

Grupė gruodžio 8 dieną koncertuos šalia Argentinos bazės „Carlini“, o galimybę stebėti pasirodymą galės laimėti grupės gerbėjai iš Argentinos, Čilės, Kolumbijos, Kosta Rikos ir Meksikos. Kartu su ypatingu koncertu laimingieji gaus ir savaitę trunkantį antarktinį kruizą.

„Kraukitės šiltus drabužius, ir pasimatysime planetos apačioje“, – rašo „Metallica“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento