Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 03 19

Mikrofonu žiūrovui dantis išmušusiam Axlui Rose'ui gresia teismas

Neseniai Perte (Australija) vykusio „Guns N’ Roses“ koncerto metu nukentėjęs žiūrovas ketina kreiptis į teismą dėl to, kad Axl Rose mikrofonu išmušė jam dantis. Grupės gerbėjas reikalauja atlyginti už 5 tūkst. dolerių patirtą žalą. Axl Rose'ui jis nori pareikšti kaltinimus už tai, kad šis metė savo belaidį mikrofoną į minią.
Axlas Rose'as („Guns N' Roses“)
Axlas Rose'as („Guns N' Roses“) / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Muzika

„Guns N’ Roses“ garsėja savo pasirodymais, kuriuose gausiai naudojama pirotechnika ir galingas apšvietimas. Deja, būtent tai ir pakenkė Darrenui Wrightui – jis buvo taip apakintas, kad net nepastebėjo, kaip Axlo mikrofonas artėja link jo veido.

“Per tuo ryškius prožektorius ir sprogimus aš nieko nemačiau, – teigė Wrightas leidiniui „West Australian. – O paskui tik pajutau, kad gavau smūgį į burną. Po kelių sekundžių atsipeikėjęs supratau, kas įvyko. Burnoje pajutau dantų nuolaužas, o po to kažkas ėmė lįsti man po kojomis paimti mikrofono.”

Wrightas išėjo iš koncerto su dviem nuskilusiais priekiniais dantimis, vienam kurių atsivėrė nervas, ir su žaizdele, dantims sužeidus lūpą. Dezinfekatoriumi dirbantis 39-ių vyriškis jau konsultavosi su Perto advokatų kontora “Hammond Legal„ ir ketina paduoti į teismą Axlą Roseą. Tačiau jis nėra asmeniškai nusiteikęs prieš “gansų„ vokalistą.

“Nemanau, kad Axlas į mane metė specialiai, bet pataikė tiksliai į mano burną. Tie belaidžiai mikrofonai nėra lengvi. Stebiuosi, kaip nenukentėjau labiau, – sako Wrightas. – Aš tik tenoriu, kad man kažkas kompensuotų už dantų sutaisymą.“

Turo vadybininkas Andrew McManus perdavė Wrightui atsiprašymą ir pasiūlė naują mikrofoną su Axl Rose autografu.

“Realiai tai mikrofonas nesutaisys mano dantų ar užmokės dantistui, – teigia Wrightas. – Aš sunkiai verčiuosi. Esu keturių vaikų tėvas. Gyvename iš mano vieno algos.”

Pasak Wrighto dantisto, dantų sutaisymo procedūra užtruks kelis mėnesius ir kainuos mažiausiai 5000 dolerių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?