Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 02 05

„MTV's Brand New 2013“ perspektyvos rinkimus netikėtai laimėjo 19-metė Ebony Day

Sutarties su jokia muzikos kompanija neturinti atlikėja Ebony Day laimėjo šių metų „MTV's Brand New 2013“ rinkimus, kuriuose įveikė tokius geriau žinomus vardus kaip Tom Odell, Haim, Disclosure bei Angel.
Ebony Day
Ebony Day / Facebook.com/ebonydaymusic nuotr.
Temos: 1 MTV

19-metė britė dainas rašyti pradėjo prieš ketverius metus, kai jai buvo diagnozuotos ūmios alergijos ir jai teko praleisti mokyklą. Netrukus ji pradėjo kelti savo įrašus į internetą ir nuo to laiko jos kūrinius perklausė net 19 mln. kartų.

Ebony Day yra pirmoji sutarties neturinti atlikėja, kuriai pavyksta laimėti tokį titulą. Tarp ankstesnių laimėtojų – Adele, Jessie J, Florence And The Machine, Justin Bieber, Little Boots ir Conor Maynard.

Pati Day sakė: „Negaliu patikėti, kad mano gerbėjai leido tam tapti tikrove. Tik jų parama ir sunkus darbas leido man laimėti „MTV's Brand New of 2013“ ir kol kas negaliu jiems tinkamai atsidėkoti. Tai mano svajonės išsipildymas, nesu buvusi tokia laiminga.“

Tarp kitų nominantų buvo Tom Odell (laimėjęs „BRIT“ kritikų prizą), Haim (nugalėję „BBC's Sound Of 2013“ rinkimuose), K Koke, Disclosure, Rascals, Little Nikki, Angel Haze, Kodaline ir Gabrilelle Aplin.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai