Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 04 22

Panevėžyje ir Vilniuje – pavasariškai šilti Andriaus Kaniavos koncertai

Balandžio 24 d., trečiadienį, 18 val. Panevėžio muzikiniame teatre aktorius Andrius Kaniava surengs savo autorinį koncertą.
Andrius Kaniava
Andrius Kaniava / Organizatorių nuotr.

Koncerte be senų, publikai pažįstamų ir labai pamėgtų dainų, skambės ir pačios naujausios dainos. Koncertas žada būti gaiviai pavasariškai aktyvus. Ypač tiems, kuriems A. Kaniavos dainos yra neatskiriama kasdienybės dalis.

O tie, kurie pirmą kartą išgirs šio atlikėjo pavardę (norisi manyti, kad tokių yra labai nedaug), bus pamaloninti kūrybine energetika bei paties A. Kaniavos trykštančia fizine energija. Koncerte, truksiančiame kelias valandas, klausytojams garantuojamas puikus kultūringas pavasariškas vakaras ir gera nuotaika.

Kartu su A. Kaniava koncerte gros Aleksandras Tenas (gitara) ir Sigitas Mickis (klavišiniai). Tai bene nuolatiniai pastaruoju metu atlikėjo koncertų partneriai.

Balandžio 25 dieną, 19 val. Vilniaus Keistuolių teatre į sceną žengs sunkiosios muzikos orkestras „Musė“, vadovaujamas Andriaus Kaniavos, kurio dainų aranžuotės, išpildomos orkestro, skamba visiškai kitaip.

„Musė“ – nedažnas svečias Vilniuje, tačiau pavasario proga dovanoja pasirodymą. Taigi jei dar nenutarėte, ką veikti šiltais pavasario vakarais, susitikime Panevėžio muzikiniame ar Vilniaus Keistuolių teatre.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento