Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 09 26

Portalas manoMUZIKA.lt džiaugiasi paskelbęs jau 3000 įrašų apie kokybišką muziką

Prieš pusantrų metų pranešęs apie savo gyvavimo pradžią muzikos naujienų portalas manoMUZIKA.lt šią savaitę paskelbė 3000-ąjį įrašą. Nuo 2011 metų pradžios gyvuojanti internetinė svetainė jau suvienijo nemažą dalį kokybiškos, bet Lietuvoje ne itin populiarios muzikos mylėtojų.
manoMUZIKA.lt sudaryto geriausių albumų TOP 30 viršeliai
manoMUZIKA.lt sudaryto geriausių albumų TOP 30 viršeliai / Montažas
Temos: 1 Muzika

„Tęsiame tai, ką pradėjome prieš pusantrų metų. Ir toliau „ant lėkštutės“ dedame kokybišką Lietuvoje mažiau populiarią muziką. Džiaugiamės, kad mūsų skaitytojų gretos auga, o prie portalo turinio kūrimo idėjiškai prisideda vis daugiau žmonių“ – teigia portalo kūrėjai, žadantys nesustoti ir toliau.

Operatyviai atnaujinamos muzikos naujienos, pristatomi šviežiausi kūriniai ar jų vaizdo klipai nėra vienintelis puslapyje manoMUZIKA.lt skelbiamas turinys. Portale galima rasti išskirtinius interviu su pasaulyje gerai pažįstamais kokybišką muziką grojančiais atlikėjais. Nuo svetainės gyvavimo pradžios manoMUZIKOS autoriai yra kalbinę tokius atlikėjus, kaip „M83“, Fink, prestižiniams „Mercury“ apdovanojimams nominuotus anglus „Wild Beasts“, britų roko grupę „Editors“, amerikiečių chillwave muzikos atstovus „J. Viewz“, „How To Dress Well“, „Active Child“, Skandinavų kolektyvus „The Late Call“, „Gus Gus“, „Efterklang“, „Feldberg“, „When Saints Go Machine“ ir kitus. Kai kuriuos šių interviu buvo galima išvysti ir portale 15min.lt.

Be muzikinių interviu, muzikinėje svetainėje galima rasti ir įvairiose pasaulio vietose vykusių koncertų apžvalgas. Portalo manoMUZIKA.lt nariai lankėsi ir savo auditorijai pristatė tokių kolektyvų kaip „Bon Iver“, „Wild Beasts“, „The National“, „Mogwai“, „Death Cab For Cutie“, Kimbra, „Coldplay“, „Arctic Monkeys“, „Smashing Pumpkins“ ir kitų pasirodymų apžvalgas.

„Per šį laiką jau esame parašę gan storą muzikos enciklopediją lietuvių kalba. Tikrai dėl to džiaugiamės. Matydami nuolat didėjančius lankytojų srautus jaučiame, kad kokybiškos muzikos poreikis mūsų šalyje tikrai auga. 3000-asis įrašas – tai simbolinis pasiekimas, todėl norime padėkoti manoMUZIKA.lt lankytojams už jų dėmesį. Būtent dėl savo lankytojų ir muzikos mes norime, stengiamės, mokomės, nemiegame ir vis dar nenustojame tikėti, kad muzika gali pakeisti pasaulį“, – sako portalo įkūrėjai. 

Muzikos naujienų portalas manoMUZIKA.lt buvo įkurtas 2011 metų vasarį, kuomet pora bendraminčių panoro savo laisvalaikį skirti dalinantis ir skleidžiant Lietuvoje naujienas apie kokybišką muziką.

Apvalaus įrašų skaičiaus proga manoMUZIKA.lt linki visiems MUZIKOS: „Ja domėkitės ir dalinkitės su visais, kas pasiruošę ją išgirsti.“

Jūsų dėmesiui – Chilly Gonzales „Rideaux Lunaires“ iš neseniai pasirodžiusio jo albumo „Piano Solo II“:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai