Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 02 22

Rokeriai „Lumen“ į Vilnių atvyksta iš muzikos apdovanojimų Rusijoje

Ateinantį penktadienį, kovo 1-ąją, Vilniaus klube „New York“ koncertuosiantys vieni populiariausių Rusijos rokerių „Lumen“ artimiausių dienų laukia su itin dideliu nekantrumu. Prieš atvykdami į Vilnių, muzikantai pasirodys muzikos apdovanojimuose „Čartova diužyna“ Maskvoje, kur yra ne tik nominuoti geriausios grupės ir geriausio albumo nominacijose, bet ir koncertuos šiame renginyje kartu su grupėmis DDT, „Splin“ ir „Korolj i šut“.
Lumen
Lumen / M.P.3 nuotr.

„Artimiausios septynios dienos bus labai intriguojančios“, – sakė grupės vokalistas Rustemas Bulatovas. „Dalyvauti apdovanojimuose „Čartova diužyna“ yra ir įvertinimas, ir iššūkis, o netrukus po to mūsų laukia kelionė į Vilnių, kuriame labai nekantraujame apsilankyti.“

Praėjusiais metais išleidę albumą „Na časti“, kurį ir pristato šiame koncertų ture, „Lumen“ muzikantai geriausio albumo nominacijoje varžosi su grupėmis „Louna“, „Nočnyje snaipery“, „Orgija pravednikov“ ir „Splin“. Tuo tarpu geriausios grupės nominacijoje konkuruoja su kolektyvais „Bi 2“, „Korolj i šut“, „Nočnye snaipery“ ir „Orgija pravednikov“.

Muzikos apdovanojimai „Čartova diužyna“ jau šį šeštadienį įvyks Maskvos arenoje „Stadium Live“, talpinančioje per dešimt tūkstančių žiūrovų. Beje, šiuose apdovanojimuose tarp pretendentų galima išvysti ir praėjusį rudenį savo koncertu Lietuvoje neregėtą anšlagą sukėlusią grupę „Lyapis Trubetskoy“, pretenduojančią laimėti geriausio koncerto ir geriausio vokalisto nominacijose.

Alternatyvųjį roką išpažįstančios grupės „Lumen“ koncertas Vilniaus klube „New York“ įvyks lygiai po savaitės, ateinantį penktadienį. Šis koncertas bus pirmasis grupei po pasirodymo apdovanojimuose „Čartova diužyna“. Toliau koncertų turas „Na časti“ nusidrieks per Rygą, Taliną, Sankt Peterburgą iki Samaros, Krasnojarsko, Chabarovsko ir Vladivostoko. Per kovo mėnesį grupė surengs net 18 turo koncertų, dar 8 įvyks balandžio mėnesį, turas baigsis balandžio 21 dieną Kazanėje.

Grupė „Lumen“ susikūrė dar 1998 metais ir per savo karjerą išleido septynis albumus.

VIDEO: „Lumen“ – „Ne prostil“
VIDEO: „Lumen“ – „Marš soglasnych (live)“
VIDEO: „Lumen“ – „Gosudarstvo (live)“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?