Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 05 22

Vidas Bareikis pristato dainą iš naujojo albumo – „Viskas bus blogai”

Rudenį klausytojams savo solinį albumą žadantis pristatyti atlikėjas Vidas Bareikis dovanoja dar vieną naują dainą. Šiuo metu tarp Lietuvos ir Rusijos kuriantis režisierius bei atlikėjas neslepia, kad albumo dainų versijos ir mintys gimė ne tik studijuojant Maskvoje, bet ir kitų teatro kelionių metu.
Vidas Bareikis
Vidas Bareikis / Kamilė Žičkytė nuotr.
Temos: 1 Vidas Bareikis

„Viskas bus blogai” – tai labai energinga ir, manau, tikrai vasariška daina, kurioje susitinka teatrališkumas, muzikalumas ir energija – visi mano mėgiamiausi  elementai. Smagu, kad tai jau antra daina, kurią sukūrėme kartu su grupės Rasabasa gitaristu bei prodiuseriu Snorre Bergerud. Tai labai įdomi patirtis ir galimybė studijoje praleisti daug kūrybingo ir  smagus laiko.  Atlikdami šio kūrinio įrašo darbus nevaržėme savęs jokiais rėmais, todėl turėjau puikią galimybę išbandyti studijoje aptikto seno akordeono galimybes. Tikiuosi, kad tęsime šį bendradarbiavimą – vasarą numatyti tolimesni albumo įrašų darbai” – sakė V.B.

Gegužės 26 d. Vilniuje Menų spaustuvėje bei birželio 3 d. Kauno valstybiniame lėlių teatre bus pristatyta debiutinė solinė Vido Bareikio programa – „Rėkiantis” koncertas. Kartu su pianinu ir gitara grojančiu V.Bareikiu scenoje pasirodys būgnininkas Josh McClung ir bosine gitara grojantis Tadas Dešukas. Bilietus į koncertus platina Bilietų Pasaulis.

Vidas Bareikis – „Viskas bus blogai“:

VIDEO: Vidas Bareikis "Viskas bus blogai"

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai