Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 06 19

Vilniaus mokytojų namų kieme – „Drum‘n‘bass“ melodijos ir Evelinos Jocytės improvizacijos

Vieną trumpiausių vasaros naktų „Vasaros terasa“ pasitiks laužytu drum‘n‘bass ritmu. Penktadienį, birželio 22-ąją, vieną premjerinių savo pasirodymų surengs jungtinis didžėjaus Trap ir „Lietuvos balso“ projekte ką tik dalyvavusios vokalistės Evelinos Jocytės projektas „D‘n‘B a‘Live“.
Evelina Jocytė
Evelina Jocytė / LNK nuotr.

„Trap & Joyce“ prisistatantis duetas bendrų pasirodymų idėją brandino ne vienerius metus. Scenoje didžėjaus leidžiamus drum‘n‘bass įrašus Evelina „Joyce“ Jocytė papildo stipraus, įsimenančio ir išraiškingo vokalo improvizacijomis – tai vienintelis tokio pobūdžio projektas Lietuvoje.

Praėjusį mėnesį komanda debiutavo koncertu Kaune, kur pasirodymas užtruko dvigubai ilgiau nei tikėtasi. Publika iš scenos „Trap & Joyce“ nepaleido beveik dvi valandas.

„Jau seniai norėjome padaryti kažką tokio – suteikti pakankamai plačiai tarp melomanų žinomai muzikai naujo skambesio, nenuspėjamumo“, – sakė projekto autoriai „Trap & Joyce“ ir džiaugiasi pagaliau galėdami savo idėją atiduoti ir sostinės melomanų teismui.

„D‘n‘B a‘Live“ vakaro Vilniaus mokytojų namų kiemelyje pradžia – 20 val. Įėjimas – nemokamas. Pabaigą prognozuoti sunku – tikrai gali nutikti taip, kad ir „Vasaros terasoje“ naujasis drum‘n‘bass ir vokalą jungiantis projektas „užsiimprovizuos“ ilgiau nei planuojama.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai