Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 05 03

Visaginas kviečia į akustinio roko festivalį „EuroWind 2013“!

Gegužės 11 d. Visagine ketvirtą kartą organizuojamas Akustinės roko muzikos festivalis „EuroWind 2013“. Šiuo renginiu tradiciškai minima Europos diena, o šiais metais – ir Europos piliečių metai!
Akustinio roko festivalis „EuroWind 2013“
Akustinio roko festivalis „EuroWind 2013“ / Festivalio organizatorių nuotr.
Temos: 1 Visaginas

„EuroWind 2013“ renginio tikslas – kūrybiškomis priemonėmis atkreipti visuomenės dėmesį į pilietiškumo svarbą ir saviraišką. Rokas visais laikais buvo ir yra ta muzika, kuri gali suvienyti visas kartas ir tautas. Rokas neturi pilietybės ir amžiaus ribų. Rokas skamba viena kalba – muzikos kalba“, – sakė viena renginio organizatorių Visagino Europe Direct (ED) informacijos centro vadovė Indrė Gruodienė.

Populiarumo sulaukę ankstesni festivaliai – „EuroPrimus 2010“ ir EuroPrimus 2011“, „EuroWind 2012“ paskatino organizatorius ir toliau auginti akustinio roko tradicijas Visagine.

Šiais metais jūs išgirsite bei pamatysite ir naujų, ir jau matytų grupių pasirodymus.

„Džiugu, kad kasmet daugėja akustinio roko atlikėjų iš Visagino. Šiais metais festivalyje dalyvaus grupės „Aura“, „Djam Bingo“, atlikėjai Marija Trapkevich ir Nikolaj Plotnikov. Praeitais metais visus savo balsu sužavėjusi Dominyka, šiemet dalyvaus su grupe „Dominyka ir rokas“. Iš sostinės atvyks net 4 grupės. Šarūnas Mačiulis, „Poliarizuoti stiklai“ grupės lyderis, dainų autorius ir atlikėjas festivalyje pristatys akustinį „Poliarizuotų stiklų“ projektą. Išgirsime jaunų atlikėjų grupę „Pilnatys“ ir scenos naujokus – „Nota bene“. Žinoma, savo fanų neužmiršo grupė „Timohi“. Festivalį taip pat aplankys mūsų žemietis Kazimieras Jakutis (Pagulbis) su grupe. Taigi nusimato tikrai įvairiaspalvis europietiškas rokas“, – festivalio „EuroWind 2013“ programą pristatė ED vadovė Indrė Gruodienė.

Jeigu pilietiškumas – jums vertybė? Jeigu mėgstate pavasarinį vėją ir gyvą akustinę muziką, atvykite į Visaginą, į festivalį „EuroWind 2013“.

Festivalis vyks nuo 17 val. Visagino kultūros centro „Bangos“ salėje (Parko 16, Visaginas). „EuroWind 2013“ organizatoriai: Visagino kultūros centras ir Visagino Europe Direct informacijos centras. Renginys nemokamas!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento