Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 08 12

Žymiojo baritono T.Hampsono koncertas neįvyks: nukėlė į 2022-uosius

Rugpjūčio 19 d. Nacionalinės filharmonijos scenoje su Lietuvos nacionaliniu simfoniniu orkestru turėjęs pasirodyti žymusis baritonas Thomas Hampsonas dėl šeimyninių aplinkybių priverstas atšaukti koncertą. Koncertas perkeliamas į 2022 m. birželio 22 d., 26-ąjį Vilniaus festivalį, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Thomas Hampsonas
Thomas Hampsonas / „Marshall Light Studio“ nuotr.

„Didžiai apgailestaudami pranešame, kad p. Thomas Hampsonas negali rugpjūčio 19 d. koncertuoti Vilniuje, mat dėl rimtų šeimyninių priežasčių turi nedelsdamas keliauti į JAV. Dėl šių nepatogumų p. Hampsonas labai atsiprašo orkestro bei publikos ir tikisi susitikti kitą vasarą, 26-ajame Vilniaus festivalyje“, – rašoma p. Hampsono atstovų Nacionalinės filharmonijos direkcijai šiandien atsiųstame laiške.

Kaip rašoma pranešime, tikimasi, kad jau ketvirtą kartą dėl pandemijos ir nenumatytų aplinkybių perkeliamas koncertas „Pasaulinės šlovės baritonas Thomas Hampsonas dainuoja ir diriguoja Gustavą Mahlerį“ įvyks 2022 m. Vilniaus festivalyje. Visi publikos anksčiau įsigyti bilietai lieka galioti. Norintiems susigrąžinti pinigus, informacija čia: Svarbu – Bilietai ir informacija – Filharmonija.lt.

Primenama, kad perkeliamo koncerto programoje numatytas Gustavo Mahlerio simfoninės ir vokalinės muzikos repertuaras: dainos iš „Stebuklingo berniuko rago“ ir „Blumine“ iš Simfonijos Nr. 1 D-dur „Titanas“. Programa buvo planuota atlikti su Lietuvos nacionaliniu simfoniniu orkestru (meno vadovas ir vyr. dirigentas Modestas Pitrėnas).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas