Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

15min rekomenduoja: kokių renginių nepraleisti kitą savaitę?

Kad pro akis neprasprūstų mylimos grupės koncertas, o savuosius renginių maršrutus planuotis būtų lengviau, pristatome 15min rekomendacijas. Ko nepraleisti kitą savaitę?
Spektaklio-koncerto „Graži ir ta galinga“ akimirkos
Spektaklio-koncerto „Graži ir ta galinga“ akimirkos / E.Sabaliauskaitės nuotr.

Birželio 10 d.

Parodos „Swell, Swell 2“ atidarymas – Vilniuje, galerijoje „Artifex“ atidaroma personalinė menininkės Indrės Liškauskaitės paroda, veiksianti iki birželio 27 d. Savo darbuose autorė permąsto gamtos ir biologijos reprezentavimo sistemas, žmogaus bei aplinkos santykį.

Birželio 11 d.

Akustinis Alinos Orlovos koncertas – Kaune, „Adform“ kiemelyje įvyks akustinis dainininkės Alinos Orlovos koncertas.

Birželio 11 d.

Spektaklis-koncertas „Graži ir ta galinga“ – Vilniuje, „Menų spaustuvėje“ įvyks spektaklis-koncertas „Graži ir galinga“, žiūrovus nukeliantis ne tik į skirtingus istorinius laikotarpius, bet ir į skirtingus moters gyvenimo tarpsnius, suskambančius skirtingais muzikos stiliais.

Birželio 13 d.

„Trumpas kinas: lietuviški filmukai vaikams“ – Vilniuje, Nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje pristatomi keturi lietuviški vaidybiniai ir animaciniai filmai vaikams. Programoje: „Miškas“ (rež. Ignas Meilūnas), „Nerutina“ (rež. Jūratė Samulionytė), „Kaukai“ (rež. Gediminas Šiaulys) ir „Anglijos karalienė pagrobė mano tėvus“ (rež. Ernestas Jankauskas).

Birželio 14 d.

J.S.Bacho mišios h-moll – Vilniuje, VRM kieme Lietuvos valstybinis simfoninis orkestras ir solistai atliks vieną didingiausių kūrinių muzikos istorijoje – Johanno Sebastiano Bacho mišias h-moll.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas