Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

15min rekomenduoja: kokių renginių nepraleisti kitą savaitę?

Kad pro akis neprasprūstų mylimos grupės koncertas, o savuosius renginių maršrutus planuotis būtų lengviau, pristatome 15min rekomendacijas. Ko nepraleisti kitą savaitę?
Muza Rubackytė
Muza Rubackytė / LNF archyvo/Dmitrijaus Matvejevo nuotr.

Birželio 16 d.

Mūzos Rubackytės rečitalis – Vilniuje, Lietuvos nacionalinės filharmonijos Didžiojoje salėje įvyks Mūzos Rubackytės rečitalis „Mūzos dedikacija Godowskiui ir Chopinui“ – Leopoldo Godowskio 150-mečiui ir Fryderyko Chopino 210-mečiui. Koncertas yra „Vilniaus festivalio mozaikos“ dalis.

Birželio 17 d.

Alfonso Andriuškevičiaus knygos pristatymas – Vilniuje, MO muziejuje Penkioliktoji poeto, eseisto, vertėjo, dailės kritiko, Lietuvos nacionalinės kultūros ir meno premijos laureato Alfonso Andriuškevičiaus knyga „Nesufalsifikuotų dienoraščių fragmentai 2002–2015“. Renginį moderuos rašytoja Giedra Radvilavičiūtė.

Birželio 18 d.

G.Mahlerio Daina apie Žemę – Vilniuje, Vilniaus universiteto didžiajame kieme, uždarant „Vilniaus festivalio mozaiką“, skambės Lietuvos nacionalinio simfoninio orkestro ir solistų atliekama Gustavo Mahlerio simfonija-kantata „Daina apie žemę“.

Birželio 20 d.

Parodos „Kodėl taip sunku mylėti?“ atidarymas – Vilniuje, MO muziejuje atidaroma režisierių Peterio Greenawayaus ir Nyderlandų multimedijų menininkės Saskios Boddeke kuruota paroda „Kodėl taip sunku mylėti?“, veiksianti iki sausio 31 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas