Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

15min rekomenduoja: kokių renginių nepraleisti šią savaitę?

Norint, kad pro akis neprasprūstų mylimos grupės koncertas, o savuosius virtualių ir ne tik renginių maršrutus planuotis būtų lengviau, pristatome 15min rekomendacijas. Ko nepraleisti šią savaitę?
Opera-performansas „Saulė ir jūra (Marina)“ Venecijos meno bienalėje, 2019
Opera-performansas „Saulė ir jūra (Marina)“ Venecijos meno bienalėje, 2019 / Andrej Vasilenko nuotr.

Gruodžio 14 d.

Spektaklis „Irano konferencija“ – 19:00 val. Menų spaustuvėje. Vienos naujausių Ivano Vyrypajevo pjesių „Irano konferencija“ (rež. Aleksandras Špilevojus) veiksmas vystosi mokslinėje konferencijoje, Kopenhagos universitete. Konferencijos pranešėjai – įtakingi mokslininkai, visuomenės veikėjai, dvasininkijos atstovai.

Gruodžio 15–20 d.

Opera-performansas „Saulė ir jūra“ – prestižiniu Venecijos meno bienalės „Auksiniu liūtu“ apdovanota ir sėkmingai po pasaulį keliaujanti Rugilės Barzdžiukaitės, Vaivos Grainytės ir Linos Lapelytės opera-performansas „Saulė ir jūra“ kviečia į saulėtą vasaros paplūdimį Vilniaus taksi parke.

Gruodžio 15–16 d.

Spektaklio „Laisvė“ premjera – 19:00 val. OKT studijoje vyks Dainiaus Gavenonio spektaklis. Šiuolaikinė kanadiečio Martino Bellemare pjesė pasakoja apie tvarkingą, ekologišką, struktūrizuotą visuomenę, kuri suteikia ir legalizuoja piliečių teisę nuspręsti kada, kokiu būdu jie nori nutraukti savo gyvenimą.

Gruodžio 15–19 d.

Festivalis „Videogramos“ – Skalvijos kino centre pristatoma filmų programa išskirta į tris tarpusavyje susijusias dalis: „studijuoti-mokytis iš naujo“, „troškimas-meilė“ ir „tampant suaugusiąja“ (angl. „coming of age“), sudarytas iš trumpo metro filmų. Programos „tampant suaugusiąja“ žiūrovai galės sudalyvauti Daivos Tubutybės trumpametražio filmo „Šventa vidinė ugnis“ premjeroje.

Gruodžio 19 d.

Šokio spektaklio „Sponsored“ premjera – 19:00 val. „Menų spaustuvėje“ bus rodomas Viktorijos Bobinaitės, Juditos Vassos, Aistės Zabotkaitės kurtas spektaklis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas