Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

15min rekomenduoja: kokių renginių nepraleisti šią savaitę?

Norint, kad pro akis neprasprūstų mylimos grupės koncertas, o savuosius virtualių ir ne tik renginių maršrutus planuotis būtų lengviau, pristatome 15min rekomendacijas. Ko nepraleisti šią savaitę?
Spektaklio „Spragtukas“ akimirkos
Spektaklio „Spragtukas“ akimirkos / M.Aleksos nuotr.
Temos: 1 Renginiai

Nuo gruodžio 20 d.

„WTF“ animacija suaugusiems – Europos kino bendruomenė trumpiausią metų dieną, gruodžio 21-ąją, švenčia tarptautinę trumpametražių filmų dieną. Šia proga lietuviškų trumpametražių filmų agentūra „Lithuanian Shorts“ kartu su Ansi tarptautiniu animacinių filmų festivaliu (Prancūzija) pristato išskirtinę trumpų filmų programą.

Gruodžio 21 d.

Spektaklio „Ad infinitum“ premjera – 18:00 val. Jaunimo teatre Vilniuje bus rodomas Gretos Gudelytės spektaklis pagal Viktoro Pelevino romaną „Vabzdžių gyvenimas“.

Gruodžio 21–23 d.

Baletas „Spragtukas“ – 18:30 val. LNOBT Didžiojoje salėje. „Kurdamas duetus Krzysztofas Pastoras negailestingas – šokėjams turi būti įveikiami visi sunkumai. Partneris turi sugebėti laikyti, iškėlęs apsukti ir iš vieno scenos galo į kitą pernešti savo švelniąją pusę“, – teigė Margarita Médina.

Gruodžio 26 d.

„Kalėdos su Lietuvos kameriniu orkestru“ – 19:00 val. Filharmonijos Didžiojoje salėje Vilniuje. Šį tradicinį kalėdinį koncertą Lietuvos kamerinis orkestras ir jo meno vadovas Sergejus Krylovas pradės Josepho Haydno „Ugnies“ simfonija (Nr. 59), kurią šis sukūrė dirbdamas tuometinės Austrijos kunigaikščio Esterházy’o dvare.

Gruodžio 15 d.–balandžio 10 d.

„Moterys menininkės tarpukario Vilniuje: tarp lūkesčių ir galimybių“ Vytauto Kasiulio dailės muziejuje Vilniuje. Moterys menininkės šiuo periodu kaip niekada anksčiau buvo matomos ir laukiamos: pirmą kartą jos universitete galėjo studijuoti dailę, dalyvavo įvairių dailės draugijų ir grupuočių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas