Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

15min rekomenduoja: kokių renginių nepraleisti šią savaitę?

Norint, kad pro akis neprasprūstų mylimos grupės koncertas, o savuosius virtualių ir ne tik renginių maršrutus planuotis būtų lengviau, pristatome 15min rekomendacijas. Ko nepraleisti šią savaitę?
Naujas operos „Traviata“ pastatymas
Naujas operos „Traviata“ pastatymas / Martyno Aleksos nuotr.

Gruodžio 27, 30–31 d.

Opera „Traviata“ – Kauno valstybiniame muzikiniame teatre bus rodoma Andželikos Cholinos režisuota Giuseppe Verdi opera.

Gruodžio 29–31 d.

Opera „Traviata“ – LNOBT Vilniuje vyks viena populiariausių ir dažniausiai statomų operų pasaulyje pagal G.Verdi. Šį kartą ją režisavo Fabio Ceresa.

Gruodžio 30 d.

Spektaklis „Radvila Darius, Vytauto“ – 19.00 ir 21.00 val. kultūros komplekse „Sodas 2123“ bus rodomas gyvas dialogas tarp keturių instrumentalistų gyvai atliekamos muzikos ir videoištraukų iš LRT archyvų. Kūrybinė komanda: Karolis Kaupinis, Birutė Kapustinskaitė, Arnas Mikalkėnas, Kristupas Gikas, Kazimieras Jušinskas, Simonas Kaupinis, Goda Palekaitė, Julius Kuršis, Ervinas Gresevičius, Ignas Juzokas.

Algirdo Latėno poezijos vakaras – Vilniaus rotušėje vyks „Svietiškos giesmės Lietuvai“. Poezijos programoje susilieja dviejų lyrikų kūryba – šmaikščios, aukštaičių tarme skaitomos Strazdelio eilės ir vieno talentingiausių pokario rašytojų Pauliaus Širvio eilėraščiai.

Gruodžio 30–31 d.

Koncertas „Traviatos“ – Asmik Grigorian metų pabaigoje grįžta į Lietuvą ir su Lietuvos valstybiniu simfoniniu orkestru (dirigentas Gintaras Rinkevičius) surengs du naujametinius koncertus „Traviatos“, kuriuose dainuos drauge su savo mama Irena Milkevičiūte. Gruodžio 30 d. – Kaune, „Žalgirio“ arenoje, 31 d. – Vilniuje, „Avia Solutions Group“ arenoje.

Gruodžio 31 d.

Naujametis Klaipėdos kamerinio orkestro koncertas – 18.30 val. Klaipėdos koncertų salėje dainuos Lina Dambrauskaitė (sopranas), Romanas Kudriašovas (baritonas).

Aistė Smilgevičiūtė ir grupė „Skylė“ – 20.00 val. Klaipėdos nacionaliniame dramos teatre vyks naujametinis koncertas. Skambės šviesiausios ir gražiausios grupės dainos, laiko patikrintos ir mylimos „Devynios baltos upės“, „Jūržolių šokis“, „Jūratės ir Kastyčio meilės duetas“ ir kt. Bus atliekamos ir labai retai scenoje grojamos dainos iš kalėdinio ciklo „Saulės kelionė“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas