Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

15min rekomenduoja: kokių virtualių renginių nepraleisti šią savaitę?

Norint, kad pro akis neprasprūstų mylimos grupės koncertas, o savuosius virtualių renginių maršrutus planuotis būtų lengviau, pristatome 15min rekomendacijas. Ko, būnant namuose, nepraleisti šią savaitę?
Režisierius Augustas Gornatkevičius
Režisierius Augustas Gornatkevičius / Dmitrijaus Matvejevo nuotr.

Kovo 1 d.

Paskaita „Moterys, pakeitusios meno istoriją“ – 18 val. vyks menotyrininko Virginijaus Kinčinaičio paskaita apie nutylėtą meno raidos pusę, kurioje oriai rikiuojasi Giovannos Garzoni, Lavinios Fontana, Sofonisbos Anguissolos, Artemisios Gentileschi, Judithos Leister, Mary Beale ar Claros Peeters paveikslų galerijos. Daugiau informacijos čia.

Spektaklis „Shopping and Fucking“ bus transliuojamas Oskaro Koršunovo režisuotas spektaklis, pastatytas 1999 metais. Daugiau informacijos čia.

Kovo 2–5 d.

Socialinių tinklų spektaklis „Mirgėjimas“ – veiksmas prasideda antradienį ir tęsiasi keturis vakarus nuo 19.30 iki 20.30 val. Eiga labiausiai priklauso nuo žiūrovų įsitraukimo. Režisierius Augustas Gornatkevičius, dramaturgė Paulina Okunytė, medijų konsultantas ir idėjų autorius Gytis Dovydaitis, vaizdo menininkas Ridas Beržauskas. Veikia NKDT aktoriai: Deividas Breivė, Marius Karolis Gotbergas, Inga Mikutavičiūtė, Kęstutis Povilaitis, Roberta Sirgedaitė, Greta Šepliakovaitė, Aistė Zabotkaitė. Daugiau informacijos čia.

Kovo 6–7 d.

Nacionalinė viktorina 15min jau ketvirtus metus iš eilės kviečia dalyvauti Nacionalinėje viktorinoje ir pasitikrinti, kiek žinote apie savo gimtąjį kraštą.

Kovo 7 d.

Edukacinė popietė su Natalja Cheifec apie žydų moteris 12 val. Tarptautinės moterų solidarumo dienos išvakarėse kviečiame į edukacinę popietę su edukatore N.Cheifec. Šioje popietėje sužinosite apie tai, kaip žydų tautos pramotės padėjo pamatus pagrindinėms ir svarbiausioms šios tautos savybėms. Prisijungimo duomenys: 873 0455 3159; slaptažodis: 443566.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas