Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

ATB koncertas nukeliamas į rugsėjo mėnesį

Šį savaitgalį turėjęs vykti didžiausių šokių muzikos renginių žvaigždės ATB koncertas dėl techninių kliūčių nukeliamas į rudenį.
ATB koncertas nukeliamas į rugsėjo mėnesį.
ATB koncertas nukeliamas į rugsėjo mėnesį. / Organizatorių nuotr.
Temos: 2 Rugsėjis „ATB“

„Dėl techninių kliūčių negalėjo įvykti žadėtas ATB tikro garso pasirodymas su muzikantais ir vokalistais. Labiau įprasto DJ seto nenorėjome, nes jį ATB Lietuvoje jau grojo kelis kartus, todėl nusprendėme koncertą nukelti į rudenį“, – trumpai situaciją paaiškino neseniai įspūdingą Davido Guettos pasirodymą, pritraukusį per 5500 šokių muzikos gerbėjų, surengusios agentūros „In The Mix Promo” atstovai.

Tarp geriausių trance muzikos diskžokėjų ir prodiuserių pasaulyje papuolantis vokietis savo naujausią kūrybą Vilniuje pristatys pačioje mokslų metų pradžioje, rugsėjo 4 d. Su Paulu van Dyku, Tiesto ir Arminu van Buurenu lyginamas ATB sostinėje pristatys ką tik išleistą savo septintą albumą „Future Memories”.

„Tikslių renginio perkėlimo priežasčių ATB vadyba paprašė neminėti, tad mes laikysimės susitarimo. Norime atsiprašyti visų šokių muzikos gerbėjų ir pakviesti į koncertą rudenį. Senas bilietas galios ir rugsėjo 4 d. renginyje. Tuos žmonės, kurie norėtų susigrąžinti pinigus už bilietus, iki liepos 1 d. prašome kreiptis į mus. Kontaktus rasite svetainėje www.inthemix.lt”, – apgailestauja agentūros „In The Mix Promo” atstovai.

ATB net dešimt metų besitęsiančios šlovės galėtų pavydėti daugelis. Vokietis į pasaulio šokių muzikos elitą iškilo prieš dešimt metų, kai išleido singlą „9 PM (Till I come)“. Vos per savaitę ši kompozicija užkopė į pirmąją Didžiosios Britanijos perkamiausių singlų dešimtuko vietą ir ilgus mėnesius išsilaikė daugelio pasaulio šalių populiariausios muzikos topuose. Iš viso „9 PM (Till I come)“ buvo parduota per pusę milijono kopijų.

Būtent nuo tada populiarusis vokietis kasmet ėmė leisti vienas kitą aplenkiančius singlus. Skirtingose pasaulio šalyse hitais tapusius ATB kūrinius galima vardyti labai ilgai. Lietuvoje ir visame pasaulyje, be jau minėto „9 PM (Till I come)“, topuose ilgai karaliavo „Don't Stop", „Killer", „Let U Go", „Hold you“, „Ecstasy", „I Don't Wanna Stop“, „The Summer“, „Summer Rain“, „Believe In Me“ ir kiti.

Lietuvoje daugybę gerbėjų turinčio ATB diskografija išties įspūdinga. Ją sudaro net 7 albumai, geriausiųjų dainų rinkinys, trys DVD leidiniai ir per 20 be proto populiarių singlų. Savo namuose ne vieną platininį ir auksinį diską saugantis atlikėjas iš viso per karjerą pardavė keliasdešimt milijonų įrašų. Daugybės įvairių apdovanojimų laimėtojas gali pasigirti net dviem „Grammy“ nominacijomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas