Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bardai kviečia švęsti Kalėdas „Keistuolių teatre“

„Miegamieji nemiega“ – su tokiu šūkiu „Keistuolių teatras“ pasitiko naująjį sezoną ir kviečia kokybiškos muzikos mylėtojus susitikti ne įprastiems spektakliams, o įvairiausios muzikos koncertams. Palaikyti šią iniciatyvą nusprendė ir „Bardai LT“.
Bjelle
Bjelle / Organizatorių nuotr.

Išskirtinai Kalėdoms ir išskirtinai gyvos muzikos gurmanams puikia dovana taps jungtinis žinomų ir mylimų atlikėjų koncertas, į kurį „Bardai LT“ kviečia gruodžio 22 d. 19 val. muzikai atvirame Keistuolių teatre.

Menininkė, kūrėja Raminta Naujanytė, labiau žinoma skambiu Bjelle vardu, vis dažniau matoma ir girdima bardų koncertuose, šiam renginiui ruošia unikalų a capella pasirodymą Bjelle III su grupės „Baltos varnos“ narėmis Milda ir Terese Andrijauskaitėmis. Dainų autorius ir atlikėjas Domantas Razauskas pakvies į kelionę po savo sukurtą poezijos ir muzikos pasaulį, netelpantį į jokias žinomas erdves. O rašytojas, teatro ir kino režisierius, bardas Vytautas V.Landsbergis tik jam būdingu meditatyviu stiliumi dalinsis muzikiniais pasakojimais iš tikro ir sugalvoto gyvenimo. Koncertą vainikuos dainuojantis aktorius Andrius Kaniava, kurio žavesys ir spinduliuojanti energija nepriklauso nuo sezoniškumo ar temperatūros svyravimų.

„Bardai LT“ ir „Keistuolių teatras“ kviečia nemiegoti ir leistis į muzikinę kelionę su mylimais atlikėjais. Pradžiuginkite save, savo artimuosius ir draugus artėjančių Kalėdų proga, juk apsilankymas koncerte gali būti puikia dovana – susitikti, pabūti kartu, o paskui dar ilgai dalintis įspūdžiais ir patikėti stebuklais, kažkur pasąmonėje prisiminus bardų klasiko dainos žodžius: „Kalėdos, Kalėdos, Kalėdos, patikėkit, pasibaigė bėdos...“

Bilietus platina Keistuolių teatro kasa.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento