Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Festivalio „Dainuojantis Vingis 2024“ atidarymo koncerte – Lietuvos muzikos žvaigždės

Ketvirtadienį Vingio parko estradoje 17 val įvyks festivalio „Dainuojantis Vingis 2024 atidarymo koncertas. Scenoje pasirodys Lietuvos muzikos pasaulio žvaigždės: „Lemon Joy“, „Poliarizuoti Stiklai“, Andrius Zalieska-Zala, Ričardas Mikolajūnas ir Aleksandras Makejevas, rašoma pranešime spaudai.
Igoris Kofas („Lemon Joy“)
Igoris Kofas („Lemon Joy“) / Pauliaus Peleckio / BNS nuotr.

„Dainuojantis Vingis“ – tai koncertų serija, kitaip nei įprasti Vingio parko didieji koncertai, traukiantis vilniečius ir miesto svečius į kamerinę aplinką, kur triukšmingame mieste apsijungia gamta ir muzika ir pasimiršta kasdieniniai rūpesčiai“, – sako festivalio sumanytojas K. Jarmala.

Šis išskirtinis koncertas žada prikaustyti dėmesį ir užtikrinti, kad vasaros pradžia būtų pasitikta su trenksmu.

Koncerto plakatas
Koncerto plakatas

„Festivalį atidarome Vingio parko estradoje, o jau liepos 11-ą, ir visą vasarą po to, kviesime į atsinaujinusį VU Vingio Botanikos sodą, kuriame į nuostabios augalijos foną įsilies ir muzikinės, ir gastronominės erdvės“, – apie festivalio planus pasakoja vienas iš organizatorių T. Aleknavičius.

Renginys prasidės 17:00, kai scenoje pasirodys charizmatiškasis Ričardas Mikolajūnas. Jo energija ir išskirtinis balsas nustatys toną visai vakaro programai.

18:00 val. muzikinę kelionę tęs Andrius Zalieska – Zala, žinomas dėl savo jautrių melodijų ir širdį veriančių tekstų. Jo pasirodymas garantuotai privers susimąstyti ir pajusti gilesnius muzikos klodus.

19:00 val. estradą sudrebins Aleksandras Makejevas, kurio įtaigingi pasirodymai ir gilios dainos leis publikai pajusti tikrąją muzikos galią.

20:00 val. sceną užvaldys legendinė grupė „Poliarizuoti Stiklai“. Jų energingi hitai ir nepamirštama scenos charizma įtrauks publiką ir pakels nuotaiką į aukščiausias viršukalnes.

Vakaro kulminacija – 21:00 val. pasirodysiantis „Lemon Joy“. Jų muzika ir unikalus skambesys padovanos tikrą muzikos šventę, kurią ilgam įsimins visi dalyviai.

Koncertų metu visi dalyviai galės mėgautis gardžiais patiekalais ir gaiviais gėrimais, kuriuos tieks įvairūs food truck'ai ir gastrobaras „Rūsio Aidai“. O pačių mažiausių festivalio lankytojų laukia batutai ir kitos linksmybės. Tai puiki galimybė ne tik pasiklausyti mėgstamos muzikos, bet ir praleisti vakarą draugų apsuptyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius