„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Įžymybės skanavo rausvąjį vyną (nuotraukos)

Ketvirtadienį Vilniaus senamiesčio bare „In Vino“ prasidėjo keturias dienas truksiantis vakarėlių ciklas „Pink party“.
Rausvojo vyno degustacija
Dizaineris Giedrius Paulauskas (kairėje) rausvojo vyno degustacijoje. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Pirmojo vakarėlio metu svečiai turėjo galimybę mėgautis rožine atmosfera bei susipažinti su dar neišbandytais rausvojo vyno skoniais.

„Po žiemos ir gana įtempto pavasario dabar idealus metas atsipalaiduoti ir užsidėti rožinius akinius – prasideda atostogų metas, kurio puikus kompanionas – rausvasis vynas. Ne veltui mūsų vakarėlių šūkis – „pink up your life“ (paversk savo gyvenimą rožiniu – liet.), sako vakarėlių ciklą organizuojančių „Mineralinių vandenų“ (MV) ryšių su visuomene vadovas Linas Toleikis.

„Pink party“ vakarėliams įmonė parengė meniu iš šešių skirtingų rausvųjų vynų, atvežtų iš Italijos, Prancūzijos, Ispanijos, Argentinos ir Naujosios Zelandijos, bei rausvojo „Moët et Chandon“ šampano.

Atidarymo vakarą su vynu svečius supažindimo ekspertai. Rausvasis vynas vadinamas iškylų gėrimu, pateikiamas vėsus ir tinka prie lengvų patiekalų – žuvies, makaronų, salotų.

Panašu, kad rausvuoju vynu ypač domisi radijo laidų vedėja ir žurnalistė Skaiva Jasevičiūtė, žurnalistė Rasa Jakilaitienė, kirpėjas Jurijus Levčenkovas su žmona, Džiugas Mickevičius, žurnalistai Aurelija Svirnelytė ir Donatas Stundis, dizaineris Giedrius Paulauskas. Pakiliai nusisteikę susirinkusieji mielai degustavo gėrimus ir draugiškai šnekučiavosi. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Testas.14 klausimų apie Kauną – ar pavyks teisingai atsakyti bent į dešimt?
Reklama
Beveik trečdalis kauniečių planuoja įsigyti būstą: kas svarbiausia renkantis namus?
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs