Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kauniečiams prisistatys buvę „Flamingo“ muzikantai, pasivadinę „Mark Fiction“

Gegužės 18 d., penktadienį, 22 val.klube „Džem'Pub“ kauniečiai pirmą kartą išgirs grupę „Mark fiction“, anksčiau žinomą „Flamingo“ pavadinimu. Buvę „flamingai“ pažadėjo užkurti tikrą pirtį ir neleisti nuobodžiauti net didžiausiems tinginiams.
Grupė „Mark Fiction“
Grupė „Mark Fiction“ / Facebook.com nuotr.

Pavasario pradžia Lietuvoje buvo paženklinta ne tik tirpstančiu sniegu ar ilgėjančia diena, bet ir grupės „Flamingo“ laidotuvėmis. Tiesa, „laidojant“ flamingus Marijos žemės viešosios erdvės neokupavo verkiantys roko muzikos mylėtojai, o „Stargazing“ singlo pardavimai (kaip jau tapo įprasta tokiais atvejais) tikrai nešoktelėjo į neregėtas aukštumas, skelbė Manomuzika.lt

Iš Anykščių kilęs kolektyvas, viešai paskelbęs apie tai, kad „Flamingo“ vardas braukiamas iš Lietuviškos muzikos dabarties, pristatė savo naują projektą „Mark Fiction“. Negana to, net dvejus metus tylėję indie roko atstovai pasidalino ir pirmuoju savo naujojo projekto kūriniu „Perfect Song“.

Ši žinia visą diena mirgėjo socialiniuose tinkluose ir muzikinėse naujienų portalų skiltyse. Vienus informacija apie ankstyvą „Flamingo“ agoniją liūdino, kitus – įkvėpė, o trečius, ko gero, paskatino kiek giliau pasidomėti naujosios marko fikcijos mūzos išraiška.

VIDEO: Kaunas Acoustics : MARK FICTION - "WE ARE NOTHING ON OUR OWN"

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas