Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kauniečių juodojo metalo grupė „Luctus“ naują albumą pristatys „Fluxus ministerijoje“

Kauno black metalo grupė „Luctus“ naują albumą „Stotis“ balandžio 13 d., šeštadienį, 18 val. pristatys įspūdingu koncertu „Fluxus ministerijoje“ (Jonavos g. 3, Kaunas).
Grupė „Luctus“
Grupė „Luctus“ / Facebook.com nuotr.

„Kadangi trokštame groti ne eiliniame bare, o tokioje aplinkoje, kuri mus pačius įkvėptų bei atitiktų tamsiosios muzikos nuotaikai, nusprendėme albumo pristatymą surengti erdvioje Kauno Fluxus Ministerijoje. Ne tik vizualine, bet ir garso kokybės prasme padarysime, kad šis koncertas būtų išskirtinis.

Mūsų naujojo albumo pristatymo apeigose dalyvaus dar keturios, esktremalios muzikos komandos – „Nahash“, „Thou Shell Of Death“, „Crypts Of Despair“ ir „Amžius“, – pasakojo „Luctus“ muzikantai.

Vienas iš pagrindinių vakaro akcentų – kauniečių okultinio juodojo metalo meistrų „Nahash“ pasirodymas. Šių tamsos atstovų pristatinėti turbūt nereikia, kadangi tie kas tikrai domisi juodu metalu negali nežinoti šios grupės. Itin retai koncertuojantys „Nahash“ paskutinį kartą grojo „Velnio Akmuo“ festivalyje 2009-ais metais, o Kaune 2008-aisiais. Po ilgos pertraukos sugrįžtantys „Nahash“ Kauno publikai pristatys savo naują kūrybą, atlikdami porą, dar niekur negrotų kūrinių.

Grojantys atmosferinį juodąjį metalą „Thou Shell Of Death“ – vakaro svečiai iš Estijos. Šie jaunuoliai savo pasirodymuose sukuria tiesiog užburiančią atmosferą – dūmai, juodi goptuvai ir kandeliabrai susilieja su lėtu, šiek tiek nostalgišku juodmetaliu bei dark-ambiento elementais, kurie klausytoluctus, jui leidžia giliai panirti į tamsias, hipnotizuojančias dimensijas. Nors ši jauna grupė kol kas išleido tik vieną demo bei split įrašą jų muzika jau spėjo susilaukti didelio susidomėjimo, estai dažnai kviečiami koncertuoti į užsienį.

Vakarą užves jauni death metalistai iš Kauno „Crypts Of Despair“. Ši jaunuolių komanda paskutiniu metų vis intensyviau skinasi kelią Lietuvos ekstremaliosios muzikos padangėje.

„Manome, kad „Crypts Of Despair“ groja paprastą, tačiau nuoširdžią muziką ir yra viena iš perspektyviausių jaunųjų grupių Lietuvoje, todėl norime, kad jie dalyvautų mūsų pristatyme. „Crypts Of Despair“ savo ruožtu anonsuoja jog pristatys visiškai naują, dar niekur negrotą programą“, – pasakojo koncerto organizatoriai.

Koncerto apeigas uždarys kauniečiai „Amžius“. Ši jauna, bet atkakli black metalo komanda koncertuoja labai retai todėl jų pasirodymas Kaune bus taip pat išskirtinis. „Amžiaus“ atstovai teikia didelę svarbą dvasiniams muzikos aspektams ir tai labai ryškiai jaučiasi jų kūryboje.

Savo ruožtu „Luctus“ atliks išskirtines juodo metalo apeigas – bus sugrota visa naujojo albumo „Stotis“ programa bei pora senų, gerai žinomų dainų.

„Tai simboliškai bus ne tik naujojo albumo išleidimo paminėjimas, bet ir pirmoji mūsų dviejų savaičių trūksiančio europinio turo stotelė. Nuoširdžiai kviečiame visus tamsiosios muzikos mylėtojus pažymėti kartu su mumis šią svarbią, magijos kupiną akimirką. Be abejo koncerte bus galima įsigyti naująjį albumą, albumo „Stotis“ marškinėlius, taipogi „Luctus“ „Pakaruokliška vienatvė“ marškinėlius, dviejų dizainų antsiuvus“, – pasakojo muzikantai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas