Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauno klubas „Macao Open Air“ vasaros sezoną atidarys su didžėjumi Phonique

Neseniai duris atvėręs Kauno naktinis klubas “Macao Open Air” skelbia vasaros sezono pradžią ir birželio 1 dieną į Kauną atvežą tikrą hitų meistrą DJ Phonique.
Phonique
Phonique / facebook.com nuotr.

Per pastaruosius metus milžiniško susidomėjimo Lietuvoje sulaukęs Phonique, muzikinę karjerą pradėjęs kaip prodiuseris ir vakarėlių organizatorius, ragavęs fizikinės chemijos mokslų ir modelio duonos žada įvairialypę naktį – skambią, trankią ir paskanintą intelektualiu deep house prieskoniu.

Po to, kai 90-ųjų viduryje Phonique persikėlė gyventi į Berlyną, jis pradėjo rengti vakarėlius. Iš pradžių juos tik organizavęs, neilgai trukus pats pradėjo groti, apšildydamas savo pasikviestus DJ. Taip žingsnis po žingsnio gimė DJ Phonique. 

Nuo 1998 metų Phonique į savo vakarėlius pradėjo kviesti vis garsesnius vardus – Glen Gunner (Street Corner Symphony/Block 16), Lil Tony (Nu Spirit Helsinki/Guidance), Alexkid (F-Com/Ovum), Llorca (F-Com/Brique Rouge), Joakim (Tigersushi) ar Ivan Smagghe (Blackstrobe/Volga Select).

Keliaudamas po pasaulį ir grodamas San Paulo, Helsinkio, Paryžiaus, Londono, Marselio, Vienos, Briuselio, San Francisko, Prahos ar Tel Avivo klubuose, Phonique niekada nepamiršo vietos, kurioje viskas prasidėjo. Reziduodamas Berlyno “Tresor” ir “Pfefferbank” klubuose į tikras aukštumas iškėlė savo “Paris Club” rengiamas naktis su tokiais vardais kaip Pepe Bradock, DJ Deep, Jori Hulkkonen ir I:Cube.

2004 m. Phonique buvo vieni sėkmingiausių. Jo antrasis vinilas “The Red Dress” užkopė į Vokietitjos klubinės muzikos topo viršūnę. “The Red Dress” tapo kone kiekvieno Europos didžėjaus grojamu hitu. Tų pačių metų rudenį buvo išleistas debiutinis Phonique albumas “Identification”, kuriame šmėžavo Paris The Black Fu, Erlend Oye, Alexander East (Minneapolis), Ian Whitelaw (Glasgow) ir Dixon (Sonar Kollektiv) vardai. Net pats Sven Väth paprašė Phonique paskolinti kūrinį iš “Identifications” savo “Cocoon E” kompilaicijai.

Pastaruoju metu Phonique priminė apie savo egzistavimą bendradarbiaudamas su grupės “Morcheeba” vokaliste prie jos solo projekto, pavadintu “Skye” (Atlantic/ Warner).  Nors didžiąją laiko dalį DJ praleidžia dirbdamas su Alex Krüger (Dub Taylor / Korsakow / Tigerskin), jis vis dar randa laiko kartas nuo karto sujungti savo jėgas su kitais atlikėjais – Steve Bug, David Duriez & Phil Weeks, Martin Landsky ar Meitz.

Šiandien atpažįstamas pasauliniu mastu ir įvardijamas kaip vienas iš labiausiai novatoriškų prodiuserių bei didžėjų, Phonique žada apdovanoti “Macao Open Air” lankytojus vasariška šiluma ir, žinoma, lietuvių klausytojų taip stipriai pamėgtu kūriniu “Feel What You Want”, įrašytu su seksualiojo balso atlikėja Rebecca.

Šią įsimintiną klubinės kultūros naktį Phonique talkins ne ką mažiaus laukiamas veidas diskotekų šokių aikštelėse. Arnas D – jaunas ir neapsakomai talentingas Lietuvos prodiuseris. Kartu su Kasčiu Torrau ir Donatello 2011m. vasarą pasaulį sužavėjęs legendinio DJ Sasha “Cut Me Down” remiksu.

Veržlumu ir dideliais siekiais Arnas D gyvena ir šiandien – puikiai įvertinti kūriniai duetu su Kasčiu Torrau, taip pat soliniai darbai. Klubo tamsoje Arnas D žada pademonstruoti savo nepriekaištingus įgudžius už DJ pulto. Privalai ateiti ir išgirsti specialų Arno D setą ir visų labai lauktą kūrinį “Golden lotus”.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito