Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Keistuoliai pradeda naują sezoną

Šią savaitę dvidešimt pirmąjį kūrybinį sezoną pradeda Vilniaus Keistuolių teatras. Rugsėjo 25, 26, 27 dienomis teatras žiūrovus kvies į atnaujintą, vieną populiariausių spektaklių – muzikinį reviu „Taisyklė nr.1, arba Sapnuoti Vilnių Draudžiama!“ (režisierius Aidas Giniotis).
Keistuolių teatro spektaklis „Brėmeno muzikantai“
Keistuolių teatro spektaklis „Brėmeno muzikantai“ / Redo Vilimo/BFL nuotr.

Šis muzikinis spektaklis, 2001 metais savo gyvenimą pradėjęs Menų spaustuvėje, šį rudenį pirmą kartą bus rodomos Keistuolių teatro scenoje, kurioje bandoma sukurti specialiai šiam spektakliui reikalingą specifinę aplinką. Pasikeitusi erdvė ne vienintelis šio spektaklio pokytis. Kelerius metus nevaidintas spektaklis šįkart sugrįžta su jame debiutuojančia Benita Vasauskaite, kuri atliks pagrindinį Mergaitės vaidmenį.

Paskutinįjį rugsėjo sekmadienį, kaip ir kiekvienais metais, Keistuoliai dovanos mažiesiems žiūrovams ir jų tėveliams. Šio sezono atidarymo proga rugsėjo 28 dieną 15 val. ir 18 val. teatralizuotame koncerte „Linkėjimai Keistuoliams“ skambės dainos iš muzikinių teatro spektaklių vaikams. Kaip sako šio koncerto iniciatoriai ir idėjos autoriai, Keistuolių teatro aktoriai Aldona Vilutytė ir Vaidotas Žitkus, „progų visiems susirinkti ir atidaryti naują sezoną tikrai nemažai: Keistuolių teatras švęs 20 metų, mūsų kursas šiame teatre jau 10 metų – tad norisi sukurti šventę sau ir žiūrovams. Šventę, kurioje linkėsime vieni kitiems ir žiūrovams pačių gražiausių ir keisčiausių dalykų“.

Koncerte „Linkėjimai Keistuoliams“ dalyvaus visos trys Keistuolių teatro kartos. Skambės dainelės iš įvairiausių muzikinių spektaklių vaikams – tiek teberodomų, tiek jau legendomis apipintų. Visi žiūrovai, pasak koncerto iniciatorių, atėję gali tikėtis netikėtumų ir staigmenų, mat juos pasitiks Keistuolių pasaulio gyventojai, su kuriais žiūrovai galės pabendrauti ir sukurti, sueiliuoti ar nupiešti linkėjimus Keistuoliams. O juos koncerto metu visiems perduos koncerto vedėjai: Boba (iš spektaklio „Zuikio paveikslėliai“ ir Dirigentas (iš spektaklio „Nepaprasto orkestro koncertas“).

Šis koncertas tai ne tik simboliška naujojo Keistuolių teatro kūrybinio sezono pradžia, bet ir puiki įžanga į Keistuolių teatro dvidešimtmečiui skirtus renginius. O visas sezonas, prasidėjęs linkėjimais sau ir kitiems, žada būti įdomus, nepakartojamas ir darbingas – dar iki Naujųjų metų Keistuolių teatro žiūrovų laukia net keturios premjeros.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento