Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Keistuoliai": svarbu įžvelgti stebuklus paprastuose dalykuose

Iki skausmo žinomos dainos „Geltonų plytų kelias“, „Aukštyn kojom“, „Debesėlis“, „Meilės nėra“, „Būk mano varpeliu" mėgstami personažai Varna Albertina, Medkirtys, grupės „Rokas ir jo broliai“, „Paskutiniai Brėmeno muzikantai“, „Nuo sutemų iki aušros“ – taip „Keistuolių" teatro aktoriai Vilniaus „Utenos“ pramogų arenoje paminėjo savo dvidešimtąjį gimtadienį.
„Keistuolių“ teatras
„Keistuolių" teatras / Irmanto Gelūno/„15min.lt“ nuotr.

Dar gerokai prieš koncerto pradžią į areną traukė minios įvairaus amžiaus žmonių: nuo tėvelių, kurie užaugo su „keistuoliais", į koncertus jau vedančių savo vaikus, iki studentų ir moksleivių.

Pirmojoje koncerto dalyje skambėjo ištraukos iš spektaklių vaikams, o antrojoje dainas traukė grupės „Rokas ir jo broliai“, „Nuo sutemų iki aušros“, „Paskutiniai Brėmeno muzikantai“ ir kt.

Scenoje žiūrovai išvydo seniai matytus teatro aktorius Sigutį Jačėną, Robertą Aleksaitį, jaunąją teatro kartą, daugelio dainų autorių Andrių Kulikauską.

„Svarbu įžvelgti stebuklus paprastuose dalykuose“, – sakė „keistuolis“ Andrius Kaniava ir pridūrė, kad teatras – gyvas tol, kol turi savo žiūrovą.

Keistuolių teatras tikrai gyvas, nes nuo pirmų iki paskutinių koncerto akordų sausakimša salė visas dainas dainavo iš širdies.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento