Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Muzikinės bardų naujienos Vilniaus knygų mugės Muzikos salėje

Dešimtmetį švenčiantys geros muzikos ekspertai BARDAI LT kviečia aplankyti savo stendą asociacijos AGATA organizuojamoje Muzikos salėje, kuri vyks 2018 m. vasario 22-25 dienomis parodų rūmuose ,,Litexpo”. Daugybę naujienų paruošę BARDAI LT kvies į susitikimus su atlikėjais, koncertus, pristatys naujausius leidybinius darbus bei siūlys įsigyti bilietus su nuolaida į savo organizuojamus renginius.
Bardų vakaras
Bardų vakaras / Projekto partnerio nuotr.

Vasario 22 d. 17 val. MS Koncertų scenoje maestro A.Kulikauskas kvies į naujosios kompaktinės plokštelės „Ateina Dievas“ pristatymą. Scenoje išvysime patį Andrių Kulikauską, gitaristą Gintarą Šulinską, dainuojantį aktorių Saulių Bareikį, atlikėjus Žilviną Žvagulį ir Ireną Starošaitę bei kitus kūrėjo bičiulius.

Vasario 24 d. BARDAI LT stende nuo 13 iki 14 val. su gerbėjais susitiks ir bendraus aktorius Gediminas Storpirštis, jo naująjį cd „Metų laikai“ bus galima įsigyti ten pat. Nuo 14 iki 15 val. jaunasis atlikėjas Kristijonas Ribaitis kvies į savo debiutinio albumo „Vakar buvo rytoj“ pristatymą.

Vasario 25 d. 13:30 val. MS Pokalbių scenoje apie miuziklą šeimoms „Pabėgimas iš Trepsės namų“ papasakos pats režisierius Andrius Kaniava, o 14 val. MS Koncertų scenoje naujausias dainas iš kompaktinės plokštelės „Liekantiems būti“ atliks aktorius Vladas Bagdonas.

Visas keturias dienas BARDAI LT stende bus galima įsigyti bilietų su nuolaida į renginius, organizuojamus visoje Lietuvoje, o BARDAI LT komanda pristatys nacionalinio bardų festivalio „Purpurinis vakaras“ Anykščiuose programą. Taipogi melomanams, dideliu atradimu ir staigmena taps specialiai įstaigos dešimtmečiui paruošta ir išleista kompaktinė plokštelė BARDAI LT 10: BARDŲ DAINŲ RINKINYS, kurioje sudėtos bene žinomiausios ir mylimiausios Lietuvos bardų dainos. Visi apsilankę stende gaus malonių suvenyrų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant